Μην χασετε

Εριέττα Κούρκουλου: «Αισθάνομαι ενοχές για το γεγονός ότι γεννήθηκα σε πλούσια οικογένεια»

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την οικονομική της ευημερία.

Advertisements

Η Εριέττα Κούρκουλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The Speakers”, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η οικονομική της άνεση, αποκαλύπτοντας ότι αισθάνεται ενοχές γι’ αυτήν.

Συγκεκριμένα, η ίδια επισήμανε ότι το χάσμα μεταξύ της και του απλού κόσμου είναι τεράστιο, ενώ η ευτυχία για εκείνη έγκειται στις απλές στιγμές και όχι στα υλικά αγαθά. Εξέφρασε επίσης ότι οι δυσκολότερες στιγμές της ήταν οι κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου: «Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι ο κάθε άνθρωπος που είναι οικονομικά εύπορος, νιώθει ενοχές. Όταν όμως έρχεσαι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο και τη δυσκολία που υπάρχει εκεί έξω, αναγκαστικά κάνεις κάποιες συγκρίσεις. Και όταν βλέπεις το χάσμα, το οποίο είναι τεράστιο σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, εμένα δυστυχώς ή ευτυχώς μου είναι μια φυσική αντίδραση να έχω μια ενοχή.

Σίγουρα δε θεωρώ ότι έχει να κερδίσει κάποιος κάτι από το να δει το μεγάλο σπίτι στο οποίο μένω. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι μένω σε ένα μεγάλο σπίτι. Δε βρίσκω τον λόγο να το αναπαράγω αυτό. Το αναπαράγουν πάρα πολλοί, και νομίζω ότι φτάνει. Δεν είναι και η ευτυχία εκεί. Σίγουρα τα χρήματα προσφέρουν μια ευκολία και κάποια σημαντικά πράγματα σε θέματα υγείας

Σίγουρα υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία στο να είναι κάποιος εύπορος. Όμως, τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά. Το να αγοράσεις ένα όμορφο φόρεμα, δε θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχω πάρα πολλά και μπορώ να μιλήσω εκ πείρας. Δε θέλω να αναπαράγω το ψέμα του ότι αγοράζοντας κάτι καινούργιο θα γίνεις ευτυχισμένος γιατί είναι πολύ βλαβερό.

 

Είναι στιγμές η ευτυχία, κι αν μπορείς να έχεις έστω μια ευτυχισμένη στιγμή μέσα στην ημέρα, για μένα έχεις πετύχει πολλά στη ζωή σου. Εμένα με πήρε πολλά χρόνια για να μπορώ να πω ότι το κατάφερα αυτό. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου μέχρι σήμερα, ήταν όταν είχα κρίσεις πανικού. Νόμιζα ότι ήταν κάτι από το οποίο δε θα έβγαινα ποτέ. Κι αν έβγαινα, θα έβγαινα πολύ βαριά σημαδεμένη… Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου είναι ο γάμος και η γέννηση του παιδιού μου».

koutipandoras.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα