Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στο Happy Day, για το πρόβλημα υγείας και τα παιδιά της. Η ασθένεια που αντιμετωπίζει προκαλεί συρρίκνωση στον εγκέφαλο.

Advertisements

 

«Τα προβλήματα υγείας ήταν ένα δώρο σε μένα που μου έβαλε τα σωστά γυαλιά για να βλέπω πιο καθαρά. Τώρα είμαι πεπεισμένη ότι αυτή η οπτική είναι η πιο σωστή για όλους. Είμαι απόλυτα αρνητική στη φράση “γιατί Θεέ μου σε μένα;”. Κάποια στιγμή που πέρασα το Παιδοογκολογικό για τον γιο μου, ήρθε αυτή η σκέψη και θύμωσα. Βλέπω ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι γιατί χάλασε το νύχι τους ή επειδή δεν έχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητό. Ποιος άνθρωπος είναι πιο τυχερός; Εγώ ή εκείνοι; Θα σου πω ότι εγώ είμαι πιο τυχερή» ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη.

«Υπάρχουν κάποιες εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό μου. Δηλαδή έχω έναν εγκέφαλο που είναι πολύ διαφορετικός. Αυτός ο εγκέφαλος δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου. Είναι πιο σοφός και έχει τα θεματάκια του, στο κομμάτι της μνήμης. Όσο είμαι λειτουργική θα απολαμβάνω την κάθε μου μέρα και την κάθε μου ώρα».

 

«Όταν υπάρχουν παιδιά, δεν σκέφτεσαι για σένα αλλά σκέφτεσαι για τα παιδιά. Και επειδή στο ένα από αυτά είμαι η μόνη γονέας, σκέφτεσαι τι θα γίνει το παιδί αν μείνει μόνο του. Η μητέρα μου είναι βράχος μου. Μου λέει ότι δεν έχω τίποτα και τα έχω 400!» συμπλήρωσε η Ρένα Κουβελιώτη.

Αναφέρθηκε επίσης και στο πώς εξήγησε στον γιο της το κομμάτι του πατέρα του. «Ο Χρήστος ξέρει ότι ο βιολογικός του πατέρας δεν ήταν έτοιμος για να γίνει μπαμπάς και η επιλογή να έρθει στον κόσμο ήταν αποκλειστικά δική μου. Δεν τον έχει αναζητήσει, του έχω φωτογραφία του στο δωμάτιό του. Γνωρίζει τα στοιχεία του, και ο γιος μου μού είπε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να τον αναζητήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

tlife.gr

Advertisements