Μην χασετε

Διέλυσα την οικογένεια μου για έναν πιτσιρικά και το μετάνιωσα. Τι να κάνω για να με συγχωρέσουν και να με δεχτούν πίσω;

Μία ιστορία, η οποία οδήγησε μία γυναίκα να μετανιώσει πραγματικά για την πράξη της. Αυτή, έχει να κάνει με το γεγονός πως αποφάσισε να αφήσει την οικογένειά της για έναν κατά πολύ νεότερό της άντρα. Ωστόσο, στην πορεία άλλαξε γνώμη και μετάνιωσε για την πράξη της. Μάλιστα, η ίδια ζητά τη γνώμη του κόσμου για την περίπτωσή της, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Advertisements

 

Τι αναφέρει στην αρχή από την ιστορία της

«Ξεμωράθηκα και διέλυσα την οικογένεια μου για να μπλέξω με έναν επιπόλαιο νεαρό που το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του! Στην αρχή πίστευα ότι η σχέση μου με τον κατά 20 χρόνια νεότερο μου άντρα ήταν ότι καλύτερο είχε συμβεί στη ζωή μου… Τώρα μετά από 2 χρόνια μετανιώνω κάθε μέρα γι’ αυτή τη σχέση!

Ξεμωράθηκα και διέλυσα την οικογένεια μου για να μπλέξω με έναν επιπόλαιο νεαρό που το μόνο που σκέφτεται είναι η πάρτη του! Δεν το πιστεύω ότι παράτησα έτσι απλά τη θαλπωρή και την ασφάλεια που μου παρείχε ο άντρας μου τόσα χρόνια! Μόνο εκείνος με αγάπησε πραγματικά, με νοιάστηκε, με φρόντισε και εγώ του το ξεπλήρωσα με τον χειρότερο τρόπο. Τον απάτησα με έναν νεότερο άντρα».

Πώς κλείνει την ιστορία της

«Θέλω να χωρίσω και να γυρίσω πίσω στο άντρα μου όμως ντρέπομαι.. Τι να του πω ότι είχε δίκιο;; Ότι ο πιτσιρικάς δε νοιάστηκε ποτέ για εμένα και πως ήθελε απλά να παίξει και να περάσει την ώρα του; Και στα παιδιά μου τι θα πω που τότε έβγαζα ολόκληρους λόγους προς υπεράσπισης της παράνομης σχέσης μου ώστε να τη δεχτούν. Έκανα τα παιδιά μου να ντραπούν για μένα χωρίς λόγο. Με μισούν που διέλυσα την οικογένεια μας και έχουν δίκιο.

Την πάτησα και τώρα πρέπει να πληρώσω για τις άθλιες πράξεις μου. Θέλω να πατήσω ένα μαγικό κουμπί και να επιστρέψω στη παλιά μου ζωή, στη ρουτίνα μου, τον αντρούλη μου τον καλό και τα παιδάκια μου. Θέλω να νιώσω ξανά ασφαλής και ότι έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπούν και με νοιάζονται πραγματικά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Πώς μπορώ να κάνω τον άντρα μου και τα παιδιά μου να με συγχωρέσουν ώστε να τους πείσω να γυρίσω στο σπίτι μας;».

 

Advertisements

diaforetiko.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα