Με εντολή Εισαγγελέα μου άρπαξε το παιδί!

Ο πρώην άντρας μου ανήκει στην κατηγορία του «καλού παιδιού»..Σαν αυτά τα καλά παιδιά που όλοι πέφτουν από τα σύννεφα όταν πέφτουν οι μάσκες και αφού γίνει το κακό. Που δύσκολα μπορούσε να πείσει αυτό το οποίο εγώ φώναζα και προσπαθούσα ν’ αποδείξω.

 

Μέχρι και σήμερα δεν βρίσκω καμία «αρχή» να προστατεύσει εμένα και την κόρη μου..
Γιατί πολύ απλά είναι δικό τους παιδί.. Γιατί πολύ απλά φέρει το εθνόσημο.
Κοινώς είναι αστυνομικός.

Από τα χέρια αυτού του καλού παιδιού κατάφερα να σωθώ και εγώ και το 2,5 μηνών μωρό μου πριν 6 χρόνια.
Κατάφερα να χωρίσω για να μπορώ να ζω και να είμαι δίπλα της..

Advertisements

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο και αφού ζήτησε μετάθεση όσο πιο μακριά μπορούσε για να γλιτώσει από το βάρος του παιδιού και να κάνει την ζωή του, όπως διατυμπάνιζε , ενημερώθηκε ότι ξαναέφτιαξα την ζωή μου και τότε αποφάσισε να μας κάνει να περάσουμε δεύτερη κόλαση.

Εμφανιζόταν στην πόλη που μένουμε και χτυπούσε το κουδούνι του σπιτιού μας όποτε ήθελε.
Και όταν του ζήτησα να με ενημερώνει κάθε φορά που θα έρχεται (3 φορές τον χρόνο δηλαδή) ώστε να κανονίζουμε το πρόγραμμα μας, εκεί ξεκίνησε ο πόλεμος.

 

Για να μην σας κουράζω, ενώ είχε να επικοινωνήσει για το παιδί 5 μήνες, εμφανίστηκε μία μέρα με την αστυνομία και με πήγε αυτόφωρο για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Μιας απόφασης που δεν εφήρμοσε ποτέ.

Πέρασα ένα βράδυ στα κρατητήρια και ενώ άφησα ένα μωρό το οποίο μόλις είχε ξυπνήσει και έβλεπε την μάνα του να την συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια του.
Την επόμενη ήρθε και πάλι με τους συναδέλφους του, οι οποίοι μ’ενημέρωσαν ότι έχουν εντολή από τον Εισαγγελέα να πάρει το παιδί.

Advertisements

Ακόμη ακούω τα ουρλιαχτά της και το «ΜΑΜΑ ΜΟΥ» όταν προσπαθούσε να γαντζωθεί από το αυτοκίνητο του οποίου οδηγός ήταν ο αλκοολικός πατέρας του.

Και όλα αυτά παρουσία αστυνομικών τους οποίους παρακαλούσα να μην της το κάνουν αυτό.

Αφού πήρε την κόρη μου και έφυγε και ενώ στην προσπάθεια της να μπει στο σπίτι για να μην την πάρει έπεσε κάτω στα πλακάκια και χτύπησε το κεφαλάκι της (παρουσία της αστυνομίας όλα αυτά) πήγα στο τμήμα να ζητήσω εξηγήσεις.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας με ειρωνία μου είπε: «Να λες ευχαριστώ που δεν έστειλα διμοιρία να περικυκλώσει το τετράγωνο για να φύγει το παιδί».

Την επόμενη μέρα πήγα στον εισαγγελέα που έδωσε τέτοια εντολή (καθώς , εκτέλεση απόφασης επικοινωνίας δεν υφίσταται νομικά αφού κάτι τέτοιο θ’αντιμετώπιζε το παιδί σαν αντικείμενο, δηλαδή μια μια τέτοια απόφαση ήταν παράνομη) ο οποίος με κυνισμό μου απάντησε ότι όπως κάνουν οι άλλες μανάδες τα ίδια κάνεις και εσύ. Του έδειξα το βίντεο για το πώς έγινε η επικοινωνία που διέταξε και μου απάντησε με τον ίδιο κυνισμό ότι μπορώ να του κάνω αναφορά αν θέλω.

 

Advertisements

Πήγα στην δικαστή που είχε την υπόθεση επικοινωνίας του παιδιού η οποία μου είπε ότι ξέρει τι περνάω αλλά πρέπει να το ανεχτώ γιατί και εκείνη περνούσε τα ίδια (!!!)

Πήγα και σε άλλη εισαγγελέα η οποία με πέταξε έξω φωνάζοντας μου ότι αν συνεχίσω λίγο ακόμη θα μου πάρει το παιδί και θα το δώσει σε ίδρυμα.

Έκανα μήνυση για ενδοοικογενειακή βία (σχετικά με το περιστατικό που θα σκότωνε και εμένα και το 2,5 μηνών μωρό μου) και ο ίδιος εισαγγελέας που έδωσε εντολή να πάρει το παιδί την έβαλε στο αρχείο με το αιτιολογικό ότι τα χέρια μου που ήταν μελανιασμένα και χτυπημένα ήταν λόγω του κρύου (δερματολογικό πρόβλημα)

Έφτασε να με κυνηγάει με το αυτοκίνητο, να καλώ την αστυνομία φωνάζοντας τους ότι θα πέσει πάνω μου και να μην εμφανίζεται κανείς.

Μέχρι και σήμερα με παρακολουθεί, μέχρι και σήμερα με απειλεί και εμένα και τους γονείς μου και τον άντρα μου.

Μέχρι και σήμερα κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στο τμήμα να υποβάλλω μήνυση το αμέσως επόμενο λεπτό τον ενημερώνουν και με απειλεί χειρότερα.

Αν δεν γίνει το κακό δεν ασχολείται κανείς…
Λυπάμαι, γιατί την δικαιοσύνη την σπούδασα..

Advertisements

Σ.Τ.

Από singleparent.gr

Advertisements