Μην χασετε

9 όμορφες ιδέες για να δεις τι balayage σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου

Το balayage αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές βαψίματος για τα μαλλιά σου. Κι αυτό γιατί δείχνει φυσικό, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του. Κι όλα αυτά χωρίς να παρεμβαίνεις στη ρίζα των μαλλιών σου.

Το τι χρώμα balayage θα κάνεις στα μαλλιά σου όμως εξαρτάται φυσικά από το χρώμα των μαλλιών σου.

Οι επιλογές που έχεις σε balayage είναι πολλές, αλλά πρέπει πρώτα απ’ όλα να δεις τι συνδυάζεται καλύτερα με τα μαλλιά σου. Εξάλλου, η λάθος απόχρωση μπορεί να καταστρέψει όλο το αποτέλεσμα.

Ανακάλυψε λοιπόν μερικές όμορφες ιδέες balayage για κάθε χρώμα μαλλιών!

Advertisements

Balayage για μελαχρινές

Ένα ιδανικό χρώμα για balayage στη μαύρη βάση των μαλλιών σου είναι το σοκολατί. Βάφοντας σε μια τέτοια απόχρωση τα μαύρα μαλλιά σου θα έχεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως θα είναι αρκετό για να ανανεώσει την εικόνα σου και να φωτίσει το πρόσωπο σου.

Αν όμως θέλεις κάτι πιο μοντέρνο και λιγότερο κλασικό μπορείς να δοκιμάσεις balayage σε γκρι αποχρώσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι τολμηρό αλλά είναι ότι πρέπει για μια μοντέρνα εικόνα που θα ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα!

 

Advertisements

 

 

Balayage για ξανθά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σου είναι ξανθά τότε έχεις αρκετές επιλογές σε χρώματα balayage! Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις αρκετά πιο ανοιχτές αποχρώσεις ξανθού για να εφαρμόσεις την μοντέρνα αυτή τεχνική. Οι χρυσές και οι μελί αποχρώσεις στο balayage είναι εκείνες που θα δώσουν το πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα, αν αυτό είναι που αναζητάς.

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο φρέσκο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις τότε μια απόχρωση που δένει τέλεια με το ξανθό είναι το ροζ! Μπορεί να ακούγεται παράτολμο αλλά αν θέλεις μια αλλαγή για να κάνεις τη διαφορά στα μαλλιά σου τότε δοκίμασε το ροζ balayage στα ξανθά μαλλιά σου.

 

Advertisements

 

 

Balayage για καστανά μαλλιά

Τα καστανά μαλλιά είναι η κατάλληλη βάση για να πειραματιστείς με διάφορες αποχρώσεις balayage! Οι σοκολατί και οι καραμελέ αποχρώσεις πάνω στα καστανά μαλλιά σου είναι εκείνες που θα σου δώσουν ένα διακριτικό αποτέλεσμα, ίσα ίσα για να ανανεώσεις ελαφρά την εικόνα σου.

Σε περίπτωση που επιθυμείς μια έντονη αντίθεση στα καστανά μαλλιά σου τότε δοκίμασε κάτι πιο ανοιχτό, όπως είναι το μελί χρώμα. Για ένα πιο μοντέρνο look δοκίμασε μια σταχτί ξανθιά απόχρωση επάνω στην καστανή βάση σου!

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα