Μην χασετε

7 tricks που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το make up στο πρόσωπό σου για ένα 24ωρο!

Ο μεγαλύτερος μπελάς όλων των γυναικών είναι πως θα διατηρήσουν το μακιγιάζ τους ανέπαφο για πολλές πολλές ώρες! Δες παρακάτω πως να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ που δεν φεύγει με τίποτα από το πρόσωπό σου (εκτός κι αν θελήσεις εσύ να το αποχωριστείς).

Τρικ #1: Φρόντισε να έχεις λείο πρόσωπο πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις σωστή δουλειά με την αποτρίχωση των σημείων που χρειάζονται «καθάρισμα» στο πρόσωπό σου. Στη συνέχεια ψέκασε το δέρμα σου με λίγο ροδόνερο.

Τρικ #2: Ανακάτεψε το make up σου με ένα setting spray. Λίγες σταγόνες από ένα setting spray είναι αρκετές για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

L&L tip: Πριν απλώσεις το make up βάλε με ένα πινέλο ελάχιστη ποσότητα πούδρας στο πρόσωπό σου. Αυτό το τρικ θα βοηθήσει ώστε να απλωθεί καλύτερα το μακιγιάζ σου και να διατηρηθεί περισσότερες ώρες.

Τρικ #3: Αφού δημιουργήσεις τη σωστή βάση τότε από εδώ και στο εξής θα πρέπει να βάζεις μόνο προϊόντα σε μορφή σκόνης στο πρόσωπό σου. Αυτό σημαίνει πως το contouring, τα ρουζ, τα higlighters, οι πούδρες που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχουν μορφή σκόνης.

Tρικ #4: Αν δεν ανακατέψεις το make up με setting spray μπορείς να κάνεις το εξής. Βάλε στο πρόσωπό σου λίγο primer. Στη συνέχεια άπλωσε το make up σου και αμέσως μετά ψέκασε το σφουγγαράκι της πούδρας με setting spray πριν το βουτήξεις μέσα στην πούδρα σου.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

Τρικ #5: Μην βάζεις πούδρα στα σημεία του προσώπου που είναι πολύ λιπαρά. Άπλωσε εκεί μόνο το make up σου και όταν περάσουν λίγες ώρες χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να βάλεις ταμποναριστά λίγο ακόμα make up σε εκείνα τα σημεία. Όταν τοποθετείται η πούδρα πάνω σε λιπαρά σημεία το μακιγιάζ «σπάει» και το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ κολακευτικό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα