Μην χασετε

7 σίγουροι τρόποι που θα σε κάνουν να ∈ρωτευθείς ξάνα τον σύντροφο σου

Δεν είναι σκηνικό βγαλμένο από ταινία Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι δυσκολίες σε συνδυασμό με το στρες, είναι από τα πιο συχνά φαινόμενα που βιώνουν τα ζευγάρια. Και το αποτέλεσμα;

Advertisements

Σκοτώνουν τον ∈ρωτα ανάμεσά τους. Λύσεις ωστόσο υπάρχουν για όσους θέλουν να σώσουν και να δουλέψουν πάνω στη σχέση τους. Αλλά δεν είναι εύκολο.

Ακολουθούν 7 τακτικές που θα βοηθήσουν τη σπίθα να ανάψει και πάλι. 

-Κάντε αλλαγές στη ρουτίνα. Για παράδειγμα πάρτε το πρωινό στο μπαλκόνι ή μεταμορφώστε το βραδινό σε ρομαντικό δείπνο. Ντυθείτε καλά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος όπως για παράδειγμα μία επίσκεψη.

-Βάλε περισσότερη φαντασία στο σ∈ξ. Από δοκιμάζοντας νέα πράγματα, μέχρι να δώσεις βάση σε ασυνήθιστα μέρη που μπορείτε να κάνετε σ∈ξ.

-Ξεκινήστε μαζί μία δραστηριότητα. Από τρέξιμο και ορειβασία μέχρι πολεμικές τέχνες. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα χτίσει τον σεβασμό ανάμεσά σας.

-Κάντε μαζί ένα νέο ταξίδι, όμοιο με τις πρώτες όμορφες διακοπές που έχετε περάσει μαζί.

-Να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με διαφόρους τρόπους. Από προσφέροντας ένα δώρο, μέχρι κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο του σημείο, μέχρι γράφοντας κάτι όμορφο για εκείνον.

-Αποδέξου τα σημεία που υστερείς και κάνε κάτι για αυτό. Σημείωσε τα, άκου τα παράπονα του και βρες λύσεις. Μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια ψυχολόγου.

-Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Από περιποίηση και grooming μέχρι στιλάτο ντύσιμο. Να είσαι καθημερινά αυτή που γνώρισε.

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα