Μην χασετε

5 τρόποι για να χάνεις πάντα εύκολα βάρος όταν κάνεις δίαιτα

Η διαδικασία απώλειας βάρους δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε αυτές που αγαπάμε να βάζουμε στο πρόγραμμά μας. Το αίσθημα της στέρησης και η επιθυμία να καταναλώσουμε πράγματα που δεν μπορούμε λόγω του διατροφικού πλάνου που ακολουθούμε είναι μία κατάσταση στην οποία δε χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βρισκόμαστε. Κάποιες φορές, όμως, πρέπει απλά να εξασκήσουμε την υπομονή μας για να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει. 

Υπάρχουν, όμως, μερικοί τρόποι που μπορούν να διευκολύνουν αυτήν τη διαδικασία κατά πολύ και να μας δώσουν τα αποτελέσματα που αποζητάμε πιο γρήγορα.

1. Βάλε την πρωτεΐνη ενεργά στη διατροφή σου. Η πρωτεΐνη έχει την ικανότητα να σε κρατάει χορτάτη για περισσότερη ώρα και, επομένως, να καταναλώνεις μικρότερη ποσότητα φαγητού και λιγότερες θερμίδες.

2. Πιες πολύ νερό. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη πιο γρήγορα και να περιορίσεις την ποσότητα του γεύματός σου.

Advertisements

3. Απόφυγε τις επεξεργασμένες τροφές, καθώς αυτές συνηθίζουν να συνοδεύονται κι από πολλά λιπαρά, ζάχαρη κι άρα περιττές θερμίδες.

4. Προμηθεύσου υγιεινά σνακ, ώστε όποτε έχεις λιγούρες να μην καταφεύγεις σε επιλογές που θα σου δώσουν θερμίδες που αργότερα θα μετανιώσεις.

5. Χρησιμοποίησε μικρότερα πιάτα για να δίνεις την εντύπωση στο μυαλό σου ότι η μερίδα του φαγητού είναι μεγαλύτερη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα