Μην χασετε

4 φράσεις που θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα από την σχέση της!

Μπορεί τα λόγια να έχουν κουράσει αν δεν συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες πράξεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας αρέσει να τα ακούμε κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάποιον δίπλα μας. Και πόσο μάλλον το αγόρι μας.

Advertisements

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κάποιος για να νιώσουμε καλύτερα ή να ανέβει η αυτοπεποίθηση μας, αλλά 4 φράσεις είναι αυτές που κάνουν την ουσιαστική διαφορά. Γι’αυτό άντρες, να τις λέτε γιατί έτσι σας αγαπάμε ένα τσακ παραπάνω.

1. «Είσαι εκπλητική σε αυτό που κάνεις. Πιστεύω σε ‘σένα»

Ακόμα κι αν είσαι πολύ καλή στην δουλειά σου και το ξέρεις, δεν σημαίνει ότι δεν σ’αρέσει να βλέπεις ότι υπάρχουν υποστηρικτές. Να ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου είναι «θαυμαστής» σου σε αυτό που κάνεις και πιστεύει σε ‘σένα σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζεις, είναι το ομορφότερο πράγμα. Το «μπορείς» από τα δική του χείλη είναι διαφορετικό από των υπολοίπων.

2. «Είμαι περήφανος»

Είτε πήρε προαγωγή στην δουλειά σου, είτε είσαι άνεργη και προσπαθείς να βρεις επειγόντως δουλειά, το «είμαι περήφανος» είναι η δύναμη σου.

3. «Θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου»

Αυτή η φράση πρέπει να λέγεται συνέχεια, όχι μετά από ένα καλό ξενύχτι στο κρεβάτι όπου οι άντρες ανοίγονται κάπως περισσότερο. Όταν αυτός που αγαπάς θέλει και στο δηλώνει ότι θέλει να είναι μαζί σου για την υπόλοιπη ζωή του, τότε κάτι έχεις κάνει πολύ καλά προφανώς.

4. «Τόλμησε το»

Advertisements

Κάποιες φορές φοβόμαστε να πάρουμε το ρίσκο σε ευκαιρία που φαντάζουν ιδανικές. Παρ΄όλα αυτά, μας λείπει η τόλμη για να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που χρειάζεται είναι η ώθηση απ΄τους γύρω σου που βλέπουν πιο καθαρά την κατάσταση από εσένα. Αν η σχέση σου, σου πει «τόλμησε το» τότε σίγουρα νιώθεις καλύτερα και σκέφτεσαι διαφορετικά. Είναι αυτό που θες να ακούσεις όταν είσαι σε φάση αδιεξόδου.

agapimono.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα