Μην χασετε

4 ακαταμάχητα χαρακτηριστικά που οι άνδρες αναζητούν στη γυναίκα

O dating coach Matthew Hussey μοιράζεται τα τέσσερα χαρακτηριστικά σε κάνουν ακαταμάχητη για εκείνον

Ξέρεις ότι υπάρχουν τέσσερα εντελώς ακαταμάχητα χαρακτηριστικά που οι άνδρες αναζητούν στη γυναίκα με την οποία θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο γνωστός dating coach. Για δες. Πάει ο νους σου;

 

1. Παιχνίδι

Advertisements

Η παιδικότητα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά, επειδή η ζωή είναι αρκετά δύσκολη για να την περάσει ένας άνθρωπος με κάποιον που είναι σοβαρός όλη την ώρα. Μια γυναίκα που μπορεί κατά καιρούς να είναι πιο χαλαρή και διασκεδαστική θα κάνει την καθημερινότητα ενός άντρα πολύ πιο ευχάριστη.

2. Σ∈ξουαλικότητα

Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολικά σ∈ξουαλική για να είσαι σ∈ξι. Σ∈ξι σημαίνει να δείχνεις τη σ∈ξουαλική σου πλευρά με διάφορους τρόπους, όπως το να κινείσαι με σ∈ξι τρόπο ή να δείχνεις σε κάποιον ότι τον θέλεις.

Μπορεί να το δείξεις αυτό με το βλέμμα σου, ή με ένα κοπλιμέντο.

3. Φροντίδα

Advertisements

Η γυναίκα που θα κάνει έναν άντρα να θέλει να την αγκαλιάσει στο τέλος μιας μεγάλης και δύσκολης μέρας, και που μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι μπορεί να βρει ζεστασιά και ενέργεια σε εκείνη, είναι απόλυτα ακαταμάχητη.

 

4. Ανεξαρτησία

Πολλοί άνδρες θα έλεγαν ότι δεν θα ήθελαν η γυναίκα τους να έχει υπερβολική ανεξαρτησία επειδή τους τρομάζει.

Όταν όμως είσαι ανεξάρτητη, έχεις τη δική σου ζωή, τα δικά σου χόμπι, πράγματα που σου αρέσει να κάνεις, πράγματα που σου αρέσει να μαθαίνεις, αυτό διατηρεί την έλξη του και τον κάνει να νιώθει σαν να έχει δίπλα του έναν καλό συμπαίκτη. Γιατί αν μπορείς να είσαι μακριά και να είσαι ισχυρή από μόνη σου, όταν επιστρέψεις, μπορείς να είσαι καλύτερη ηγέτης και γι ‘αυτόν.

Μπορείς να είσαι ισχυρή συμπαίκτρια ακόμα και όταν είσαι ανεξάρτητη. Όταν δεν είσαι ανεξάρτητη και όλη η αξία σου εξαρτάται από αυτόν, τότε δεν μπορείς να πάρεις τα ηνία όταν θα χρειάζεται κάποιον να τον βοηθήσει.

Δε χρειάζεται να έχεις και τα τέσσερα αυτά χαρακτηριστικά ταυτόχρονα. Το κλειδί είναι να να έχεις τη σωστή ποσότητα του καθενός στην κατάλληλη στιγμή.

 

Advertisements

 

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα