Μην χασετε

4 συμβουλές για να παραμένει αναλλοίωτο το eyeliner στον καύσωνα

Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά κάθε γυναίκας. Είναι ένα προϊόν που δίνει το βάθος και την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα μας.

Το καλοκαίρι υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στη διατήρηση αυτής της πολυπόθητης γραμμής eyeliner. Βλέπετε, η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού το “λιώνουν”, με αποτέλεσμα η γραμμή να τελειώνει θολή και να έχει χάσει το σχήμα της.

Μην ανησυχείς! Είναι λογικό μέσα στις τόσες ώρες που λείπεις από το σπίτι και στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού να συμβεί αυτό που σου περιγράφουμε. Δες παρακάτω πως να διατηρήσεις το eyeliner και να το κάνεις να μείνει για πολλές ώρες αναλλοίωτο και εντυπωσιακό πάνω στα μάτια σου.

 

Advertisements

Καλός καθαρισμός προσώπου:

Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ πλύνε καλά το πρόσωπό σου και κάνει σχολαστικά τη skincare ρουτίνα σου. Όταν το πρόσωπο είναι καλά καθαρισμένο αποτελεί την τέλεια βάση για ένα μακιγιάζ με διάρκεια μέσα στη μέρα.

 

Βάλε primer:

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια μικρή ποσότητα primer στο κάθε βλέφαρο και στη συνέχεια να κάνεις τη γραμμή eyeliner.

 

-Το κόλπο με το μολύβι ματιών:

Πριν βάλεις το eyeliner, ξεκίνα κάνοντας τη γραμμή- στο μήκος και πάχος που θέλεις- με ένα μολύβι ματιών. Στη συνέχεια, πέρασέ τη με ένα υγρό eyeliner. Το μολύβι θα έχει ήδη δημιουργήσει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία το eyeliner θα γλιστρά με ευκολία.

Advertisements

 

-Αν το πρόσωπό σου παραμένει λιπαρό, ακόμα και μετά από έναν καλό καθαρισμό, η λύση βρίσκεται στο αδιάβροχο eyeliner.

Η αδιάβροχη εκδοχή του δεν πρόκειται να «σπάσει», ούτε να χαλάσει και έτσι το μακιγιάζ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

queen.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα