Μην χασετε

3 χρήσιμες συμβουλές για να οργανώσεις σωστά τα σεντόνια στην ντουλάπα σου

Υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου, εύκολα και απλά. Θα σου δείξω τι να προσέξεις ώστε να τα έχεις πάντα τακτοποιημένα και καθαρά.

Απλά βήματα που θα σου λύσουν τα χέρια στην οργάνωση της ντουλάπας σου και θα μπορείς εύκολα να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς μετά να χάνεται η τάξη και η οργάνωση.

 

Σιδέρωμα σεντονιών

Advertisements

Όταν πρόκειται για το σιδέρωμα των σεντονιών, δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις ειδικά αν είναι διπλά ή υπέρδιπλα, καθώς θα σε παίρνει πολύ χρόνο να τα σιδερώσεις. Μπορείς να τα διπλώσεις στα δύο ή ακόμα και στα τέσσερα αν έχεις ένα δυνατό ατμοσίδερο και να τα σιδερώσεις έτσι. Πρόσεξε να τα διπλώσεις καλά στην τσάκιση για να μην σιδερωθούν στραβά. Το αποτέλεσμα θα είναι γρήγορο και εύκολα και σίγουρα θα έχεις καλό σιδερωμένα σεντόνια για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Δίπλωμα σεντονιών

Όταν πρόκειται να διπλώσεις τα σεντόνια σου, πιάσε τις άκρες του από τη φαρδιά μεριά και έπειτα ξαναδίπλωσε άλλη μια φορά σε ευθεία γραμμή. Επανέλαβε όσες φορές χρειαστεί ώστε να χωρέσει στο συρτάρι ή το ράφι σου. Πρόσεξε να μην είναι πολλές φορές διπλωμένο καθώς έτσι τσαλακώνεται περισσότερο.

 

Advertisements

Τοποθέτηση σεντονιών

Όταν βάζεις τα σεντόνια στην ντουλάπα ή το συρτάρι πρόσεξε να είναι ίσια και να μην κάνουν τσάκιση κάπου, γιατί έτσι θα τα βγάλεις μετά και θα μοιάζουν ασιδέρωτα. Βάλε το ένα πάνω από το άλλο, αρκεί να έχουν παρόμοιο μέγεθος. Τα πιο μεγάλα από κάτω και τα πιο μικρά από επάνω για να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Αυτές οι απλές συμβουλές για να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα, θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα καλοσιδερωμένα και περιποιημένα σεντόνια χωρίς τσάκες.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα