Μην χασετε

6 αποτελεσματικοί τρόποι για να μονώσεις τα παράθυρα του σπιτιού σου

Τώρα που ο καιρός έχει ψυχράνει, το σπίτι μας θέλουμε να παραμένει ζεστό. Θα σου δείξω τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για μόνωση παραθύρων που θα σε βοηθήσουν με οικονομικό τρόπο να ζεστάνεις τον χώρο σου αποτελεσματικά.

 

Ακόμα και αν δεν ξέρεις να “μαστορεύεις”, μερικές λύσεις από αυτές που θα σου δείξω δεν θέλουνε κόπο αλλά τρόπο και θα μπορείς εύκολα να λύσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τον ψυχρό αέρα που έρχεται από χαραμάδες των παραθύρων σου.

 

Advertisements

Αεροστόπ παραθύρων

Ένα αεροστόπ παραθύρου είναι από τις πιο διαδεδομένες λύσεις στη μόνωση παραθύρων, λόγω της εύκολης και απλής εφαρμογής του αλλά και της αποτελεσματικότητάς του.

 

 

Περιμετρικά αρμοκάλυπτα παραθύρων

Advertisements

Για μια πιο επαγγελματική λύση σε παράθυρα που μπάζουν κρύο αέρα, τα περιμετρικά αρμοκάλυπτα εφαρμόζονται από γνώστες στο πλαίσιο του παραθύρου σου και προστατεύουν εξαιρετικά από την εισροή του κρύου αέρα στο σπίτι.

 

Προστατευτική μεμβράνη σε παράθυρα

Η προστατευτική μεμβράνη εφαρμόζεται πολύ εύκολα στα παράθυρα και σε βοηθάει με εύκολο και απλό τρόπο να εμποδίζεις τον κρύο αέρα από το να εισέρχεται στο σπίτι. Αφορά σε παράθυρα που δεν έχουν εμφανείς ρωγμές και τρύπες.

 

Σιλικόνη στεγανωτική στα παράθυρα

Η σιλικόνη είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις να να κλείσεις τρύπες και ρωγμές στα παράθυρά σου και να εμποδίσεις τον κρύο αέρα να εισέρχεται από εκεί. Με ένα πιστόλι σιλικόνης, εφαρμόζεις εύκολα και απλά το υλικό όπου χρειάζεται και αφήνεις να στεγνώσει μια μέρα τουλάχιστον προτού βρέξεις την περιοχή.

 

Advertisements

 

Αφρός πολυουρεθάνης σε παράθυρο

Ο αφρός πολυουθεράνης, είναι επίσης ένας  εύκολος και οικονομικός τρόπος για να κλείσεις τρύπες και ρωγμές στα παράθυρα. Εφάρμοσε προσεκτικά πάνω στην περιοχή και άφησε το να στεγνώσει για κάποιες ώρες.

Αυτές ο λύσεις για αποτελεσματική και εύκολη μόνωση παραθύρων θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να έχεις το ζεστό χώρο που ζητάς.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα