Μην χασετε

3 έξυπνα tips για να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου

Υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα σου, εύκολα και απλά. Θα σου δείξω τι να προσέξεις ώστε να τα έχεις πάντα τακτοποιημένα και καθαρά.

Advertisements

Απλά βήματα που θα σου λύσουν τα χέρια στην οργάνωση της ντουλάπας σου και θα μπορείς εύκολα να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς μετά να χάνεται η τάξη και η οργάνωση.

Σιδέρωμα σεντονιών

Όταν πρόκειται για το σιδέρωμα των σεντονιών, δεν χρειάζεται να τα ανοίγεις ειδικά αν είναι διπλά ή υπέρδιπλα, καθώς θα σε παίρνει πολύ χρόνο να τα σιδερώσεις. Μπορείς να τα διπλώσεις στα δύο ή ακόμα και στα τέσσερα αν έχεις ένα δυνατό ατμοσίδερο και να τα σιδερώσεις έτσι. Πρόσεξε να τα διπλώσεις καλά στην τσάκιση για να μην σιδερωθούν στραβά. Το αποτέλεσμα θα είναι γρήγορο και εύκολα και σίγουρα θα έχεις καλό σιδερωμένα σεντόνια για κάθε στιγμή της ημέρας.

Δίπλωμα σεντονιών

Όταν πρόκειται να διπλώσεις τα σεντόνια σου, πιάσε τις άκρες του από τη φαρδιά μεριά και έπειτα ξαναδίπλωσε άλλη μια φορά σε ευθεία γραμμή. Επανέλαβε όσες φορές χρειαστεί ώστε να χωρέσει στο συρτάρι ή το ράφι σου. Πρόσεξε να μην είναι πολλές φορές διπλωμένο καθώς έτσι τσαλακώνεται περισσότερο.

Τοποθέτηση σεντονιών

Όταν βάζεις τα σεντόνια στην ντουλάπα ή το συρτάρι πρόσεξε να είναι ίσια και να μην κάνουν τσάκιση κάπου, γιατί έτσι θα τα βγάλεις μετά και θα μοιάζουν ασιδέρωτα. Βάλε το ένα πάνω από το άλλο, αρκεί να έχουν παρόμοιο μέγεθος. Τα πιο μεγάλα από κάτω και τα πιο μικρά από επάνω για να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Αυτές οι απλές συμβουλές για να οργανώσεις τα σεντόνια στην ντουλάπα, θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα καλοσιδερωμένα και περιποιημένα σεντόνια χωρίς τσάκες.

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα