Μην χασετε

24 υπέροχα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017

Η Άνοιξη φτάνει στο τέλος της και τι καλύτερο από το να την αποχαιρετήσετε με υπέροχα μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017.

Επιλέξτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε σκιές ματιών σε nude, ροζ, μπλε, καφέ, πορτοκαλί και μωβ αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι πως όσο ο καιρός ζεσταίνει, το μακιγιάζ γίνεται πιο απαλό. Οι σκούρες αποχρώσεις στα μάτια χρησιμοποιούνται κυρίως για βραδινό μακιγιάζ, αν και γενικότερα αποφεύγονται.

Δημιουργήστε μακιγιάζ βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017.

Ποιες είναι αυτές;

Advertisements

Top makeup trends:

Δοκιμάστε να κάνετε το βάψιμο σας όσο πιο ελαφρύ γίνεται. Εξάλλου το no make up μακιγιάζ, η μη χρήση πούδρας και η παράλειψη του countouring είναι βασικές τάσεις της εποχής.

Σε αντίθεση βέβαια έρχεται η τάση που θέλει το μακιγιάζ των ματιών να θυμίζει την δεκαετία του ’80 ή να έχει παγωμένες και παστέλ αποχρώσεις. Τα glossy μάτια, αλλά και τα διακριτικά smokey eyes είναι εξίσου πολύ αγαπημένα για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017.

Το μπλε τόσο σε μορφή σκιάς ή eyeliner θα έχει και πάλι μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ αυτή την περίοδο. Βάψτε όλο το βλέφαρο ή μέρος αυτού με όποια απόχρωση του μπλε σας αρέσει και δημιουργήστε εκπληκτικό βλέμμα. Προσέξτε όμως στην χρήση αυτού του χρώματος, διότι είναι αρκετά ιδιαίτερη και θα πρέπει να δείτε ποια απόχρωση σας ταιριάζει.

Για να δώσετε ένταση και φρεσκάδα στο μακιγιάζ σας μπορείτε να φωτίσετε τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Από την άλλη μεριά μπορείτε να κάνετε το βλέμμα σας σαγηνευτικό, δημιουργώντας γραμμή μόνο στο κάτω βλέφαρο του ματιού σας.

Advertisements

Διατηρήστε τα φρύδια σας παχιά και χτενισμένα προς τα επάνω, ενώ τα χείλη σας θα πρέπει να είναι φουσκωτά. Το κορυφαίο χρώμα των χειλιών θα είναι και πάλι το κόκκινο, ενώ αν δεν φοβάστε τις extreme εμφανίσεις, μπορείτε να φορέσετε ένα κραγιόν με glitter.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα