Μην χασετε

22 εκθαμβωτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2017

Η Άνοιξη έφτασε και ήρθε η ώρα να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στα νέα δεδομένα της εποχής. Γι’ αυτό το λόγο το Beaute την Κυριακή, συνέλεξε για εσάς 22 εκθαμβωτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Μάρτιο 2017.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι συνήθως πιο απαλά και γήινα, αφήνοντας τα σκούρα καφέ, μπορντό και μωβ πίσω. Ωστόσο δεν λείπουν και τα πιο έντονα ροζ, φούξια, ροδακινί κλπ, όπως και οι παστέλ αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Nude χείλη με έντονα χρώματα στα μάτια και έντονα πορτοκαλί ή φούξια κραγιόν με απαλές σκιές ματιών είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο μακιγιάζ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως και το total nude μακιγιάζ δεν θα αποτελέσει μια υπέροχη επιλογή για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.

Μην φοβηθείτε λοιπόν να παίξετε με τα χρώματα. Προσέξτε όμως να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ ματιών και χειλιών. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούν να έχουν και τα δυο πολύ έντονους χρωματισμούς. Θα πρέπει να επιλέξετε να τονίσετε ένα από τα δυο.

Advertisements

Για φέτος την Άνοιξη μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ θα είναι και οι μπλε σκιές στα μάτια. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χρωματισμό που δεν επιλέγουν εύκολα οι γυναίκες να χρησιμοποιήσουν, αλλά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Μπορεί να φορεθεί καλύπτοντας όλο το βλέφαρο ή ένα μέρος αυτού. Όπως επίσης και να το περιορίσετε σε μια μπλε γραμμή eyeliner.

Επίσης, θα φορεθεί πολύ η γραμμή μόνο στις κάτω βλεφαρίδες και το highlighting στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

Μια ακόμη ιδιαίτερη τάση για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 στο μακιγιάζ θα είναι και τα Glossy Eyes, δηλαδή το μακιγιάζ ματιών που δείχνει σαν υγρό. Πως θα το πετύχετε αυτό; Δείτε τις οδηγίες για την δημιουργία του υγρού Smokey eyes. Δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει την δική του ιδιαίτερη τεχνική.

Τέλος, τα κόκκινα χείλη που αποτελούν μια από τις all time classic επιλογές στο γυναικείο μακιγιάζ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου θα παραμείνει στις κορυφαίες τάσεις.

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα