Μην χασετε

Τips πλυσίματος στο πλυντήριο για ρούχα σαν καινούργια!

Για να έχεις πάντα ρούχα σαν καινούργια διάβασε τα παρακάτω tips πλυσίματος..

Advertisements

 

Κουμπιά και φερμουάρ
Πριν ρίξεις με μανία τα ρούχα σου στο πλυντήριο αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις αν τα κουμπιά σου είναι κουμπωμένα και τα φερμουάρ σου ανεβασμένα.

 

Μπορεί να σου είναι κόπος αλλά θα είσαι σίγουρη ότι τα ρούχα σου είναι λιγότερο πιθανό να πιαστούν το ένα στο άλλο και να γδαρθούν.

 

Μην ξεχνάς το μαλακτικό
Όπως χρησιμοποιείς κοντίσιονερ μετά το σαμπουάν για τα μαλλιά σου έτσι ώστε να διατηρούνται απαλά και μεταξένια πρέπει να χρησιμοποιείς μαλακτικό στα ρούχα σου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Προστασία με μία μαξιλαροθήκη
Αν θέλεις να προστατεύσεις κάποια μικρά ή λεπτεπίλεπτα ρούχα καλό είναι να τα βάζεις σε μία μαξιλαροθήκη. Βάλε τα εσώρουχα, τις κάλτσες και όλα τα μικρά ρούχα μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και δεσ’την. Αυτό το τρικ θα προφυλάξει τα ντελικάτα ρούχα σου από τη φθορά ενώ ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος για να μην χάνεις τις κάλτσες σου οι οποίες πολλές φορές εξαφανίζονται δια μαγείας.

 

Advertisements

Από μέσα προς τα έξω
Προστάτεψε το σημαντικό κομμάτι του ρούχου σου γυρνώντας το από μέσα προς τα έξω πριν το πλύνεις. Ειδικά τα μαύρα παντελόνια και τα τζιν χρειάζεται οπωσδήποτε να γυριστούν ανάποδα για να αποφευχθεί το ξεθώριασμά τους.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα