Μην χασετε

Τα όρια που πρέπει να βάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να σώσεις τον γάμο σου!

Θέλεις να σώσεις τον γάμο σου αλλά δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια που πρέπει να βάλεις στη σχέση σου με τον σύζυγό σου; Δες τα παρακάτω και προσπάθησε να τα υιοθετήσεις και στη δική σου σχέση.

Advertisements

#1. Όχι μυστικά
Προσπάθησε να μην έχεις καθόλου μυστικά από τον σύζυγό σου γιατί η απόκρυψη της αλήθειας μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#2. Γνωρίστε τις συναδέλφους του
Η αλήθεια είναι πως η δουλειά του καθενός είναι ένας χώρος με πολλούς πειρασμούς. Το να γνωρίσετε ο ένας τους συναδέλφους του άλλου και να νιώσετε οικεία με τους συνεργάτες του συζύγου σας είναι κάτι που θα βοηθήσει ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

#Βάλτε κοινά όρια σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας
Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να συμφωνήσετε στο πώς θα αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση που δημιουργείται και αφορά τα παιδιά σας.

#4. Βάλτε όρια στα οικονομικά σας
Συμφωνήστε στα χρήματα που θα ξοδεύετε κάθε μήνα για το σπίτι αλλά και στο ποσό που θα αποταμιεύετε. Τα υπόλοιπα χρήματα που ενδεχομένως σας μένουν μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όπως επιθυμείτε.

#5. Βάλτε όρια στα χόμπι σας
Τόσο τα δικά σας χόμπι όσο και του συζύγου σας θα πρέπει να μην σας τρώνε πολύ χρόνο και ειδικά τον χρόνο που θα μπορούσατε να ξοδεύετε παρέα.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#6. Θα πρέπει να παραμείνετε η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια του συζύγου σας
Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή του συντρόφου σας θα πρέπει εκείνος να νιώθει καλά με το να το μοιραστεί μαζί σας χωρίς να φοβάται ότι θα ακούσει το κλασικό «εγώ σου τα έλεγα».

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα