Μην χασετε

Τι να κάνετε εάν ∈ρωτευτείτε τον συνάδελφό σας στο γραφείο

Σε έρευνα που έκανε το περιοδικό Company  σε εργαζόμενους στην ∈ρώτηση εάν η ∈ρωτική σχέση με ένα συνάδελφο θα είχε αρνητική επιρροή στην καριέρα τους, 62% απάντησαν θετικά ενώ ένα 32% απάντησε ότι πρέπει να αποφεύγεται.

Η αλήθεια είναι ότι ένα πεταχτό φιλί ή μια γλυκιά ματιά μέσα στην ημέρα μπορεί να μας δώσει θετική ενέργεια να ανταπεξέλθουμε στην πίεση ή στο άγχος. Σίγουρα η ανάμνηση της χθεσινής όμορφης βραδιάς θα δώσει χρώμα σε ένα βαρετό μίτινγκ ή ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Ας είστε όμως ρεαλιστές. Το ενδεχόμενο να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας στον εργασιακό χώρο είναι πάντα ανοιχτό και πιθανό, υπάρχει όμως πάντα και το σενάριο που λέει ότι αυτή η σχέση μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν αναλογιστείτε πόσο δύσκολα πολλές φορές μπορεί να ξεπεραστεί μία σχέση, τότε ίσως η ιδέα ότι το πρώην αντικείμενο του πόθου θα κυκλοφορεί μια μέρα καθημερινά στους διαδρόμους της εταιρίας, να κάνει την απόφαση πολύ δύσκολη και σοβαρή.

Advertisements

Μία εταιρεία είναι παραδοσιακά και μια μικρή κοινωνία που τα νέα κυκλοφορούν εξαιρετικά γρήγορα. Πόσο μάλλον τα πικάντικα κουτσομπολιά. Και εάν ο χειρισμός της ∈ρωτικής σας σχέσης δεν γίνει με τακτ, οι συνέπειες θα είναι αρνητικές για τη σχέση που θέλετε να αναπτύξετε αλλά και για την καριέρα σας. Καλό είναι να είστε διακριτικοί.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Μακριά λοιπόν από όσους θα θέλουν να μάθουν περισσότερα. Καλύτερα ας πάρουν το μήνυμα ότι είστε φίλοι και ας μπουν σιγά-σιγά στο κλίμα. Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, η καλύτερη λύση είναι η ψυχραιμία και η συζήτηση, χωρίς να μείνουν απορίες ή αναπάντητα ερωτηματικά.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα