Μην χασετε

Σφολιατίνια με γραβιέρα: Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα πιο νόστιμα σφολιατίνια με γραβιέρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Advertisements

Υλικά:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 1 αυγό
  • λάδι για το άλειμμα των φύλλων
  • πάπρικα γλυκιά
  • μαύρο σουσάμι

Εκτέλεση:

  • Παίρνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε κάθετα σε δώδεκα λωρίδες.
  • Λαδώνουμε την κομμένη σφολιάτα και ρίχνουμε στο μισό μέρος τριμμένη γραβιέρα.
  • Ρίχνουμε πάπρικα γλυκιά και πιπέρι. Διπλώνουμε μία μία τη λωρίδα σφολιάτας με τη γραβιέρα, πιέζουμε τις άκρες και στρίβουμε.
  • Τοποθετούμε στο ταψί του φούρνου αφού έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
  • Επαναλαμβάνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  • Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
  • Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.

από το food blog aplessyntages

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα