Μην χασετε

Πώς να κάνεις τα μάτια σου να ξεπρηστούν γρήγορα

Διώξε την κούραση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά

Advertisements

Τα πρησμένα μάτια μπορούν να προκληθούν από διάφορα πράγματα όπως αλλεργίες, κλάμα, κρύες θερμοκρασίες, αλμυρά τρόφιμα, κόπωση ή ακόμα και ένα ξενύχτι.

Πώς μπορείς όμως να διώξεις το πρήξιμο από τα μάτια γρήγορα και εύκολα; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις:

Χρησιμοποίησε ένα κρύο κουτάλι

Άφησε δύο καθαρά κουταλάκια του γλυκού στο ψηγείο και ένα πρωί που τα μάτια σου θα είναι πρησμένα, απλά πίεσε τα ελαφρά στα μάτια σου για λίγα λεπτά. Απλώς βεβαιώσου ότι τα έχεις πλύνει πρώτα.

Βάλε ένα φακελάκι τσαγιού

Bάλε δύο φακελάκια τσαγιού (το μη επεξεργασμένο πράσινο ή μαύρο τσάι είναι το καλύτερο) σε μια κούπα ζεστού νερού για ένα λεπτό, άφησε το να κρυώσει σε ασφαλή θερμοκρασία και μετά βάλε τα στα μάτια σου για τρία λεπτά. Η φυσική καφεΐνη στο τσάι θα βοηθήσει άμεσα στη σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων και στη μείωση του πρηξίματος.

Διπλό χτύπημα

Το απαλό χτύπημα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της συσσώρευσης υγρών κάτω από τα μάτια σου.

Advertisements

Δοκίμασε μια μάσκα

Η λίστα με τους celebrities που εφαρμόζουν συχνά μάσκα ματιών είναι πραγματικά ατελείωτη. Γιατί; Συσσωρεύει μια ισχυρή σύνθεση συστατικών που ξεπρήζουν τα μάτια, τα καταπραΰνουν και τα ενυδατώνουν.

Κάνε την αλόη φίλη σου
Το κρύο gel αλόης βέρα είναι ένας άλλος φυσικός τρόπος για να μαλακώσεις και να ξεφουσκώσετε τα μάτια χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Κρατήστε ένα μπουκάλι στο ψυγείο σου, και στη συνέχεια εφάρμοσε το ακριβώς όπως την κρέμα ματιών.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα