Μην χασετε

Πως να φτιάξετε 3 πανεύκολες συνταγές περιποίησης με βρώμη που σίγουρα θα τις εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Είμαστε σίγουρες πως οι DIY συνταγές ομορφιάς έχουν πάρει «φωτιά» την τελευταία εβδομάδα στο σπίτι σου. ομορφιαΛίγο η καραντίνα που σε κάνει να μην ξέρεις πώς να περάσεις τον άπλετο χρόνο που έχεις, λίγο η οικονομία που μπορεί να θέλεις να κάνεις… δε σου αφήνουν επιλογή. Σε στέλνουν κατευθείαν στον δρόμο… της ομορφιάς. Και χαιρόμαστε πολύ για αυτό!

Advertisements

Γιατί αν δε φροντίσεις τώρα τον εαυτό σου που μπορείς, πότε θα το κάνεις;

Βλέπεις, η βρώμη- εκτός από κυρίαρχο συστατικό μιας ισορροπημένης και σωστής διατροφής- μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά και το πρόσωπό σου.

Είναι σωτήριο υλικό και μπορεί να καταπραΰνει τη φαγούρα, να μειώσει κοκκινίλες και ερεθισμούς, να ενυδατώσει το δέρμα, να κάνει απολέπιση και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αλλά και να συμβάλει στην ανάπτυξη των μαλλιών και στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, η βρώμη είναι «βόμβα» ομορφιάς και περιποίησης και γι’ αυτό πρέπει κι εσύ να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Αναρωτιέσαι πώς;

Δοκιμάζοντας τις τρεις πανεύκολες DIY συνταγές που θα βρεις στην παρακάτω.

Μάσκα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες:

Ανακάτεψε μιάμιση κούπα αλεσμένη βρώμη με δύο κουταλιές γιαούρτι και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Άσε το να δράσει για 15 λεπτά και ξέπλυνε. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βρώμης σε συνδυασμό με τα καταπραϋντικά και ενυδατικά συστατικά του γιαουρτιού θα σου χαρίσουν απαλή και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Απολεπιστικό προσώπου:

Ανακάτεψε βρώμη με μέλι, άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και κάνε την τέλεια απολέπιση. Θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας χάρη στη βρώμη, ενώ το μέλι θα ενυδατώσει βαθιά το δέρμα σου χαρίζοντάς του παράλληλα και λάμψη.

Advertisements

Μάσκα μαλλιών:

Ανακάτεψε βρώμη με γάλα και άπλωσε το μείγμα από τις ρίζες ως τις άκρες των μαλλιών σου. Άσε το να δράσει για 20 λεπτά και ξέπλυνε καλά. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα