Μην χασετε

Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για nude φόρεμα!

Τα nude φορέματα από το μπεζ έως το σταχτί ροζ φοριούνται πολύ σε επίσημες περιστάσεις και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τους μήνες του καλοκαιριού. Αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί τα nude ρούχα είναι υπέροχα! Για να ολοκληρωθεί όμως το look και να δείχνει υπέροχο χρειαζόμαστε το κατάλληλο μακιγιάζ για nude φόρεμα.

Advertisements

Το μακιγιάζ είναι επίσης πολύ σημαντικό όταν πρόκειται να πάμε σε events που γίνονται το καλοκαίρι. Για το μακιγιάζ αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου. Έτσι παρακάτω θα βρεις τα tips μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις αν πρόκειται να φορέσεις ένα φόρεμα σε nude απόχρωση.

Το κατάλληλο makeup για nude φόρεμα!

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Η απόχρωση της επιδερμίδας

Τα nude ρούχα ταιριάζουν απίστευτα σε γυναίκες με πιο σκούρες επιδερμίδες. Έτσι με το καλοκαιρινό μαύρισμα ένα nude φόρεμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό πάνω σε μία γυναίκα. Σε λευκές επιδερμίδες από την άλλη, το nude χρώμα των ρούχων τις κάνει να δείχνουν χλωμές.

Αν έχεις λευκή επιδερμίδα όσον αφορά το σώμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια ενυδατική λοσιόν σώματος που περιέχει χρώμα για να δείξει το δέρμα αμέσως ελαφρώς πιο σκούρο. Κυρίως τα χέρια και τα πόδια που μένουν ακάλυπτα χρειάζεται να αποκτήσουν μία χρυσαφί λάμψη για να μην έχουν μεγάλη διαφορά από το μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Μακιγιάζ golden glow για nude φόρεμα

Το bronze μακιγιάζ είναι ότι καλύτερο για το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Όμως το αποτέλεσμα θα πρέπει να φαίνεται φυσικό και όχι «μάσκα». Πριν απλώσεις το make up προετοίμασε το δέρμα σου με τις ενυδατικές σου κρέμες ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σου. Ένα primer θα προετοιμάσει και θα σταθεροποιήσει την επιδερμίδα σου για το μακιγιάζ.

Το καλοκαιρινό foundation είναι καλό να έχει φόρμουλα που αντιστέκεται στο νερό και την ζέστη. Για τις επίσημες εκδηλώσεις καλό είναι να χρησιμοποιείς make up που κάνουν καλή κάλυψη. Προτίμησε αποχρώσεις ελαφρώς πιο ζεστές από την φυσική απόχρωση του δέρματος σου. Επίσης χρησιμοποίησε μπρονζέ και highlighter όπου χρειάζεται το πρόσωπο σου και το ντεκολτέ.

Κάνε smokey eye

Το smokey eye ταιριάζει πολύ στο look που θέλουμε να πετύχουμε. Το nude φόρεμα κάνει ωραία αντίθεση με ένα έντονο βλέμμα. Φυσικά αυτό το μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να περιέχει απαλή ροζ σκιά στο κόκκαλο κάτω από τα φρύδια για να ταιριάξει με το outfit. Σκιές γκρι, καφέ και navy για το κινητό βλέφαρο είναι ιδανικές. Κάνε μία τέλεια γραμμή eyeliner και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ ματιών με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

Απόχρωση κραγιόν για nude φορέματα

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

Στο makeup για nude φόρεμα τα μάτια πρωταγωνιστούν. Έτσι το κραγιόν πρέπει να παραμείνει πιο ουδέτερο αλλά να ταιριάζει με το outfit. Προτίμησε ανάλογα τον τόνο της επιδερμίδας σου, χρώματα κραγιόν σε απαλό ροζ ή ελαφρώς πιο σκούρο ροζ σε blackberry αποχρώσεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα