Μην χασετε

Ο makeup artist της Beyonce έχει το τέλειο tip για να κάνεις το μεικάπ σου να φαίνεται απόλυτα φυσικό

Ο Sir John είναι ο makeup artist που αναλαμβάνει να μακιγιάρει το πρόσωπο της queen Bey kαι αυτό είναι μία σπουδαία υπόθεση. Η γυναίκα αυτή είναι ένα κινούμενο trend, ένας θρύλος, ένα είδωλο… Γι᾽αυτό, όταν ο Sir John αποφασίζει να μοιραστεί την σοφία και τις γνώσεις του εμείς ακούμε καλά και κρατάμε σημειώσεις…

Advertisements

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε λοιπόν το τέλειο tip: Πως θα κάνουμε #WokeUpLikeThis μακιγιάζ. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Ο Sir John αποκάλυψε πως θα βαλουμε μεικάπ αλλά θα μοιάζουμε σα να μη φοράμε τίποτα… όπως η Βeyonce!

Ποιο είναι λοιπον αυτό το μυστικό; Η ενυδατική μας ή μάλλον… η υγρή ενυδατική μας! Σύμφωνα με τον Sir John, πρέπει να εφαρμόζουμε το μεικάπ μας πριν στεγνώσει η κρέμα μας. Έτσι το μεικάπ περνά σαν δεύτερο δέρμα επάνω μας και δεν δημιουργούνται δύο διαφορετικές στρώσεις που μοιάζουν αφύσικες ΚΑΙ μπορεί να επιβαρύνουν τους πόρους μας.

Τα βήματα είναι απλά άρα: Περνάς την κρέμα σου και πριν στεγνώσει, περνάς το μεικάπ σου από πάνω είτε με τα χέρια είτε –καλύτερα- με ένα υγρό beautyblender. Ποια είναι τώρα τα καλύτερα μεικάπ και κρέμες για αυτή τη δουλειά; Stay tuned… έρχονται σε λίγο!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα