Μην χασετε

Αυτό είναι το make up look της Ελένης Φουρέιρα που εντυπωσίασε την Rihanna

Η Ελένη Φουρέιρα τον τελευταίο καιρό εξελίσσεται σε beauty icon. Τα make up looks που υιοθετεί συγκεντρώνουν χιλιάδες likes στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

Αγαπάει πολύ τις λάμψεις και το natural, glam make up look. Ένα από τα τελευταία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό έκανε εντύπωση στην ομάδα της Rihanna, εκείνη που διαχειρίζεται το λογαριασμό του Fenty Beauty, του brand που φέρει την υπογραφή της δηλαδή.

Πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ με τέλεια, βελούδινη επιδερμίδα με έντονες βλεφαρίδες, super λαμπερά χείλη, neutral απόχρωση στα βλέφαρα και απαλό χρώμα στα ζυγωματικά. Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Fenty Beauty και πιο συγκεκριμένα με τα προϊόντα:

Pro Filt’r Concealer, 27o που χαρίζει λάμψη στην περιοχή των ματιών και καλύπτει τους ανοιχτούς πόρους, Pro Filt’r Sofr Matte Foundation, No 280, Full Frontal Mascara, Cheek Shout Cream Blush, Summertime Wine και Gloss Bomb στην απόχρωση Fenty Glow.

To natural glow make up look είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν. Είναι κομψό, ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά και σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις.

Τώρα γνωρίζετε και τα προϊόντα για να το δημιουργήσετε. Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει το συγκεκριμένο μακιγιάζ; Ποιες από εσάς σκοπεύετε να το υιοθετήσετε άμεσα;

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα