Μην χασετε

Αντικολλητικό χαρτί: 7 εναλλακτικές χρήσεις του που θα σας εντυπωσιάσουν

Το αντικολλητικό χαρτί είναι απίστευτο εργαλείο τόσο μέσα στην κουζίνα όσο και στην κατασκευή υπέροχων και εντυπωσιακών αντικειμένων.

Advertisements

Δείτε παρακάτω μοναδικά diy και χρήσεις που θα ομορφύνουν το σπίτι σας και ταυτόχρονα θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Συσκευασία δώρου

Ετοιμάζετε πάρτι για το παιδάκι σας και σκέφτεστε κάποιον πρωτότυπο τρόπο συσκευασίας για να φτιάξετε δωράκια για τους φίλους του; Η λύση που σας έχουμε είναι υπέροχη και πανεύκολη στην υλοποίησή της. Πάρτε αντικολλητικό χαρτί, κόψτε το σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα, διπλώστε το στη μέση, ράψτε το στις 3 πλευρές και κολλήστε κάποιο αυτοκόλλητο για να το στολίσετε.

 

Μόλις σιδερώσετε τα χαρτιά, η θερμότητα θα βοηθήσει το χρώμα από τα πέταλα να περάσει στο χαρτί και θα έχετε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα της εικόνας. Αντί για πέταλα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φύλλα δέντρου ή χαρτί αφής.

 

Πολυέλαιος

Αν υπάρχει φαντασία υπάρχει πάντα και δημιουργικότητα. Φτιάξτε αυτόν τον φανταστικό πολυέλαιο χρησιμοποιώντας μόνο αντικολλητικό χαρτί. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα της εικόνας κόψτε το χαρτί σε κυκλάκια και κόλλήστε τα ή ράψτε τα πάνω σε κλωστή ή πολύ λεπτή κορδέλα. Φτιάξτε μικρές και μεγαλύτερες λωρίδες και κρεμάστε τις γύρω από ένα στεφάνι φωτιστικού.

Advertisements

 

Άλλη μια εναλλακτική ιδέα για φωτιστικό με τη χρήση αντικολλητικού χαρτιού. Σε αυτό το diy θα χρειαστείτε ένα απλό καπέλο φωτιστικού πάνω στο οποίο θα κολλήσετε πολλά μικρά χωνάκια φτιαγμένα από αντικολλητικό χαρτί.

 

Μια άλλη ωραία ιδέα για χαρτί περιτυλίγματος είναι να βάλετε πέταλα ανάμεσα σε δύο κομμάτια χαρτιού και να σιδερώσετε από πάνω, αφού πρώτα βάλετε μια λεπτή πετσέτα πάνω από το χαρτί.

 

Advertisements

Θέλετε να δώσετε μικρά δωράκια στους καλεσμένους σας και δεν έχετε σκεφτεί κάποια ιδέα; Φτιάξτε cookies, τοποθετήστε τρία cookies σε ένα κομμάτι αντικολλητικού χαρτιού, τυλίξτε, ασφαλίστε με ένα κομματάκι πολύχρωμης αυτοκόλλητης ταινίας, προσθέστε και μια κορδελίτσα και είστε έτοιμοι!

 

Εργαλείο κουζίνας

Αυτή η χρήση του αντικολλητκού χαρτιού είναι τόσο εύκολη που θα τη λατρέψετε. Απλά κόψτε το χαρτί σε ένα τρίγωνο και διπλώστε το όπως στην εικόνα. Κολλήστε με λίγο ζελοτέιπ και χρησιμοποιήστε το ως χωνί για σαντυγί ή άλλες κρέμες στη μαγειρική σας.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα