Μην χασετε

Χάσε κιλά γρήγορα αλλάζοντας μόνο 5 διατροφικές συνήθειες

Με αυτούς τους τρόπους θα φτάσεις πιο κοντά στο στόχο σου ευκολότερα

Θέλεις να χάσεις κάποια κιλά; Δεν χρειάζεται να μπεις απαραίτητα σε ακραίες δίαιτες και να ακολουθείς αυστηρά διατροφικά πλάνα.

Η αλλαγή έρχεται εκ των έσω, οπότε η καλύτερη συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις είναι οι παρακάτω 5 διατροφικές τακτικές για να κάνεις μικρές και ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, ώστε να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Ξεκίνησε τη μέρα σου με πλιγούρι βρώμης, καθώς έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να σε κρατήσει χορτάτη για περισσότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι τα υπόλοιπα δημητριακά.

Ξέχνα τις ενοχές: Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το να στεναχωριέσαι και να κατηγορείς τον εαυτό σου κάθε φορά που τρως κάτι εκτός του διατροφικού προγράμματος σου μπορεί να σαμποτάρει τις προσπάθειές σου στο να χάσεις βάρος.

Αγνόησε τη ζυγαριά: Τι να τους κάνεις τους αριθμούς; Αυτοί αλλάζουν συνέχεια. Αντιθέτως, επικεντρώσου περισσότερο στις υγιεινές σου συνήθειες και όχι στο να ζυγίζεσαι συνέχεια.

Μη πίνεις τις θερμίδες σου: Με άλλα λόγια, περιόρισε τα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη, αφού περίπου το 37% της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων που αποκτώνται από υγρά, προέρχεται από ζαχαρούχα αναψυκτικά. Εναλλακτικά, προτίμησε νερό ή τσάι χωρίς ζάχαρη.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Advertisements

Σταμάτησε το φαγητό αργά το βράδυ: Οι άνθρωποι που τρώνε το βραδινό τους περίπου στις 10μ.μ. καταναλώνουν 248 θερμίδες περισσότερες ημερησίως σε σχέση με αυτούς που τρώνε νωρίτερα, σύμφωνα με έρευνες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα