Μην χασετε

Θέλεις να αδυνατίσεις; Αυτή η γρήγορη δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις 8 κιλά σε 1 μήνα

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον! Ήρθε η ώρα να βγάλουμε από τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας τα φαγοπότια των διακοπών, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι με δυσκολία θα μπαίνουμε στα χειμερινά μας ρούχα. Αφού η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει επίσημα, καλό είναι να βάλουμε ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο που θα μας απαλλάξει από τα περιττά κιλά που πήραμε τους προηγούμενους μήνες. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου στέκεται δίπλα μας σε αυτήν τη νέα αρχή και μας προτείνει την ιδανική δίαιτα για να χάσουμε οχτώ κιλά σε ένα μήνα.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή θα δυσκολευτούμε λίγο, αφού είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό να κάνουμε άστατα γεύματα, να τρώμε μεγάλες ποσότητες και εδέσματα γεμάτα λιπαρά και ζάχαρη. Σου εγγυώμαι όμως, ότι η πρώτη εβδομάδα θα είναι δύσκολη! Μετά όλα θα φτιάξουν, θα μπούμε σε ένα σωστό πρόγραμμα και θα δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS

Advertisements
  • Πίνε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Απόφυγε να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Προσπάθησε να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Απόφυγε το πολύ αλάτι.
  • Πρόσεχε τις ποσότητες των γευμάτων σου.

*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα