Η αντίθεση της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι αυτή που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, καθώς θα υπάρξει μια έντονη συναισθηματική αστάθεια και αρκετές αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ή αντιδράσεις.

Advertisements

 

Δε θα είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας ικανοποιούν αυτά που ήδη έχουμε, ενώ, ενδεχομένως και εξ αιτίας αυτού του λόγου, θα υπάρξουν κι αρκετά ξεσπάσματα ή αντιπαραθέσεις. Ευτυχώς, το εξάγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αργότερα, θα βοηθήσουν, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να επανέλθει η ηρεμία και η σύνεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

 

 

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ηλεκτρισμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τη δουλειά και από το τίποτα μπορεί να ξεσπάσει ένταση και να έρθουν στην επιφάνεια και θέματα του παρελθόντος. Εκμεταλλευτείτε όμως την ευκαιρία να τα πείτε και να τα λύσετε κιόλας κι όχι μόνο για να ξεσπάσετε.

Advertisements

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, με τίποτα δε θα ευχαριστιέστε κι όλα θα σας φαίνονται άνοστα και άγευστα. Ψάξτε όμως το γιατί νιώθετε έτσι κι αν αντικειμενικά υπάρχει κάποιος λόγος ή άλλη είναι η αιτία της δυσφορίας σας.

 

Πηγή

Advertisements