Κριός

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά δραστήριο και πρόθυμο να διεκπεραιώσεις ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να βάλεις πρόγραμμα για να γίνουν όλα όπως θέλεις. Οι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τη μανία που σε έχει πιάσει και ασχολείσαι  με τόσες λεπτομέρειες. Έναν εκνευρισμό τον βγάζεις απέναντι στους αγαπημένους σου ή σε οποιονδήποτε ανακατεύεται στα ζητήματά σου. Συναισθηματικά, βαδίζεις σε άγνωστα μονοπάτια και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια. Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά  η μαγεία είναι στο άγνωστο.

Advertisements

 

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σου δίνει ενθουσιασμό και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Ίσως πεις ναι σε μια ριψοκίνδυνη πρόταση ή κάνεις κάτι απρόβλεπτο. Όπως και να χει, υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στη σημερινή ημέρα και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Συναισθηματικά, προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για περισσότερη εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό για σένα να γνωρίζεις ότι  οι ανάγκες σου είναι κοινές με του αγαπημένου σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν και σε γεμίζει χαρά. Θα σου πει ευχάριστα νέα ή θα σου κάνει μια έκπληξη που θα σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου και ότι έχεις απομακρυνθεί με το ταίρι σου τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα αυτήν την περίοδο ένα καινούργιο φλερτ μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, νιώθεις ότι η ρουτίνα σε έχει σκεπάσει. Ασχολείσαι με θέματα καθημερινότητας. Μηχανικά λύνεις διάφορες υποθέσεις. Έχεις κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα, που ανέχονται κατά κάποιο τρόπο την γκρίνια σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μην το παρακάνεις όμως γιατί όλοι έχουν τα όρια τους. Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι, “γιατί συμβαίνουν σε εμένα όλα;” θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει και κάτι τρομερό στη ζωή σου που θα πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς. Υπάρχει μια εξέλιξη στα συναισθηματικά που δεν την περίμενες και σε γεμίζει χαρά.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-10-2021)

Λέων

Σήμερα, είναι μέρα αποφάσεων για την προσωπική σου εξέλιξη. Θα κάνεις μακριά ανθρώπους που δεν βοηθούσαν την πρόοδο σου και θα βγάλεις από πάνω σου τη μιζέρια που δεν σε άφηνε να χαρείς. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Οι αλλαγές που περιμένεις έρχονται και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Δώσε τη βοήθεια σου σε κάποιο φίλο που την έχει ανάγκη σήμερα. Συναισθηματικά, θα δεις ότι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκδηλώνεται και αυτό. Μικρά και σταθερά βήματα χρειάζονται από τη μεριά σου, για να πάνε όλα στην κατεύθυνση που θέλεις.

Παρθένος

Παράξενη ημέρα η σημερινή, αφού από τη μια είσαι χαρούμενος γιατί έχεις λόγους να χαρείς, αλλά από την άλλη, σκοτεινιάζεις απότομα με διάφορες σκέψεις σου. Είναι σα να προσπαθείς να δημιουργήσεις κάποια εμπόδια χωρίς να υπάρχουν. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτό που σου δημιουργεί άγχος. Υποθέσεις σπιτιού χρειάζονται την προσοχή σου. Συναισθηματικά, βλέπεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα τώρα. Θα πρέπει να φανείς τολμηρός και να εκφράσεις τις προθέσεις σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Αν είσαι δεσμευμένος υπάρχουν ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-10-2021)

 

Ζυγός

Σήμερα έχεις eρωτική διάθεση. Υπάρχει θετικό κλίμα όσον αφορά τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Υπάρχει μια εξέλιξη που σε γεμίζει χαρά. Οι γύρω σου εκφράζουν το ενδιαφέρον τους και γίνεσαι περιζήτητος/η. Επαγγελματικά έχεις πιεστεί με ένα θέμα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα βρίσκεις λύση και ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Συζήτησε τα θέματα που σε απασχολούν με τρίτους και θα δεις ότι μπορούν να σου δώσουν λύσεις που δεν είχες σκεφτεί. Φιλικά πρόσωπα είναι δίπλα σου και γεμίζουν ενδιαφέρον τη ζωή σου.

Advertisements

Σκορπιός

Σήμερα, καταπιάνεσαι με θέματα καριέρας. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις σεμινάρια που θα βοηθήσουν τη δουλειά σου. Σίγουρα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και κάνεις μια καινούργια αρχή. Ένα άτομο μεγάλης ηλικίας παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου και βοηθάει στην εξέλιξή σου. Θα κάνεις μια συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά το παρελθόν. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι το τέλειο που ψάχνεις, τελικά δεν υπάρχει. Θα πρέπει να δεχτείς ότι όλοι έχουν ελαττώματα, ακόμα κι εσύ.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για θέματα σπιτιού. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση, ή ίσως κάνεις μια συζήτηση που αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Μην διστάσεις να πεις την άποψη σου, αλλά μην το παρακάνεις επιμένοντας να γίνει το δικό σου. Το σχοινί είναι τεντωμένο και οι ισορροπίες μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπούν. Συναισθηματικά, είσαι σε μια πολύ καλή φάση και αυτό φαίνεται. Έχεις ενθουσιασμό και χαρά και απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μια πρόταση για διασκέδαση που δεν πρέπει να αρνηθείς.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-10-2021)

 

Αιγόκερως

Σήμερα, καταπιάνεσαι με ένα καινούργιο όραμα, όνειρο. Έχεις δημιουργική διάθεση και μεταδίδεις αυτό το πνεύμα και στους γύρω σου. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε βοηθάνε να προωθήσεις τα σχέδια σου. Συναισθηματικά, η όψη της ημέρας, φέρνει ένα αγαπημένο άτομο από τα παλιά ξανά στη ζωή σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και διασκεδάζεις. Θέλεις να ολοκληρώσεις ότι έχεις αφήσει στη μέση και βάζεις τα δυνατά σου για να το πετύχεις.

Υδροχόος

Σήμερα, υπάρχουν θέματα στο επαγγελματικό που σε γεμίζουν άγχος και σου δημιουργούν πίεση. Η αντίδραση σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων, γιαυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να χειρίζεσαι τα θέματα με διπλωματία. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες αμφιβολίες για το άτομο που έχεις επιλέξει στη ζωή σου. Δεν θα πρέπει να είσαι αυστηρός και να συγκεντρώνεσαι στα αρνητικά. Δοκίμασε να δεις πιο χαλαρά τα πράγματα και οι καταστάσεις θα κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα.

Ιχθύς

Η η όψη της ημέρας, σου δίνει διάθεση να κάνεις κάτι τολμηρό. Εκφράζεσαι χωρίς φόβο και εκπλήσσεις τους γύρω σου. Από την άλλη, η μέρα σε κάνει να νιώθεις το ανικανοποίητο στις σχέσεις. Ζυγίζεις όλα τα δεδομένα και προσπαθείς ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γύρω σου βέβαια, δεν καταλαβαίνουν την εμμονή σου να τους τονίζεις τα αρνητικά τους και τα λάθη τους. Έτσι υπάρχει περίπτωση σύγκρουσης.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements