Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα τερματίσει τυχόν απογοητεύσεις ή συναισθηματικά αδιέξοδα. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν, θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα θα υπάρξει θερμό eρωτικό ραντεβού, θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και eρωτικό περιβάλλον, που θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε απόσταση λήγει η περίοδος του χωρισμού, σήμερα θα επανασυνδεθείτε.

 

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι κλείνει ο κύκλος της αναμονής, θα κάνετε μια νέα eρωτική αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Σήμερα θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, περνάτε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε. Σε συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα ειπωθούν θερμά λόγια δεν αποκλείεται να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα με eρωτικό πρόσωπο που οι επαφές σας είχαν παγώσει. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας. Καταφθάνει ευχάριστο αποτέλεσμα που αναμένατε καιρό, δεχτείτε την πρόταση επανένωσης που θα λάβετε σας διαβεβαιώνω πως αυτή τη φορά η πορεία σας δε θα έχει απογοητεύσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής και συναισθηματικής καρποφορίας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας τελικά έπιασαν τόπο. Για εσάς τους eρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέου eρωτικού ανοίγματος, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε δεχτικοί, τώρα θα καταφέρετε να βελτιώσετε την eρωτική σας ζωή. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει διαλλακτικούς, με ωριμότητα θα χειριστείτε τις eρωτικές σας υποθέσεις, σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε επιζητώντας κατανόηση και ισορροπία. Η ανάγκη σας να κλείσετε παλιές αρνητικές ιστορίες θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα με ειλικρίνεια και χωρίς ανασφάλειες.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με αισιοδοξία και να κινηθείτε με δυναμισμό. Προχωρήστε με βήματα σταθερά, σήμερα μια συγκεκριμένη συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκίνημα eρωτικής σχέσης. Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη δεσμού τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βραδινή ώρα θα ακουστούν λόγια αποκαλυπτικά και απολύτως ειλικρινά.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ευνοϊκές συναντήσεις και συνομιλίες θα έχει η σημερινή μέρα, θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στην σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Η αρμονική σας διάθεση θα φέρει ισορροπία μέσα στην eρωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν ισορροπημένα αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα eρωτική γνωριμία τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας φέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα περιορίσουν την καχυποψία σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θετική και eρωτική κατάληξη. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα σας ανανεώσουν, θα αποκτήσετε και πάλι τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας σάς φέρνει αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα, ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει διαφορετική έκταση στην eρωτική σας ζωή. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Η ελκυστική γοητεία που θα σας διακρίνει, θα σας ανοίξει δρόμο νέων eρωτικών κατευθύνσεων. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε θερμή ανταπόκριση.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και ουσιαστική. Θα είστε αποτελεσματικοί σε κινήσεις επανασύνδεσης, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα θα βρείτε τη σταθερότητα που αναζητάτε, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι προσωπικές σας επαφές. Εσείς που είστε σε σχέση, παίρνετε απόφαση να λύσετε σοβαρά ζητήματα, θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστούν αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από ψυχικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Το ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια. Καταλαγιάζουν εγωιστικές τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε. Δε θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας αλλά τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις. Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινής κουβέντα και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα κατόπιν σοβαρής και ώριμης συζήτησης.

 

Πηγή

Advertisements