Μην χασετε

«Υποτροπίασα, νιώθω άχρηστος κι ανήμπορος»: Δύσκολες μέρες για τον Γιώργο Δασκαλάκη που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό την μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους και συγκλονίζει  το κοινό του.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωστοποίησε πριν λίγους μήνες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να μάχεται με όλη του την δύναμη τον καρκίνο. Σε νέα του ανάρτηση στα social media, ο γνωστός τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.
«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε…. Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Advertisements

 

«Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση….είμαι απόλυτα Ρεαλιστής…. Απλά λυγίζεις… και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» συνέχισε ο Γιώργος Δασκαλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα