Μην χασετε

Ρένα Μόρφη: «Γιατί να προβάλλω την εγκυμοσύνη μου στα social media; Δεν πήγα να φτιάξω τα νύχια μου για να τα δείξω στο Instagram»

Αποστομωτική και καθ’ όλα σωστή η Ρένα Μόρφη για όσα είπε σχετικά με την εγκυμοσύνη της, που δεν ήξερε σχεδόν κανείς αφού η ίδια δεν ήθελε να το προβάλλει ούτε να το επικοινωνήσει στα social media.

Advertisements

 

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε η Ρένα Μόρφη στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση.

Έγινες μητέρα και δεν το πήρε κανείς είδηση.

«Είδες; Άμα θέλεις, γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι η είδηση της εγκυμοσύνης είχε διαρρεύσει και ήταν κάτι που με είχε πληγώσει γιατί και για ιατρικούς λόγους ήταν πολύ νωρίς.

Για να είμαι ειλικρινής, όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα social media επικοινώνησα με πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές στην τηλεόραση ζητώντας να προστατεύσουν αυτή την πληροφορία. Δεν υπήρξε ένας που να αρνήθηκε. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

Είσαι σεμνή; Ταπεινή; Κρυψίνους;

«Δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κανέναν στ’ αλήθεια το αν έχω παιδί, αν είμαι παντρεμένη, αν έχω χωρίσει. Δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που έχει παιδάκι. Δεν αισθάνομαι ξεχωριστή.

Σε σχέση με την εγκυμοσύνη, ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εμένα. Δεν πήγα να φτιάξω τα νύχια μου για να τα δείξω στο Instagram. Αφορά και μια άλλη ζωή, έναν άλλο άνθρωπο την άδεια του οποίου δεν έχω και άρα δεν μπορώ να τον εκθέτω παρά τη θέλησή του».

Advertisements

 

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ειδικά σε μια περίοδο όπου πολλοί μεταχειρίζονται τα μωρά ως αξεσουάρ.

«Καθένας διαχειρίζεται την προσωπική του ζωή με τον τρόπο που κρίνει σωστό. Δεν κρίνω τον διπλανό που μπορεί να βγάλει φωτογραφία το μωρό του. Απλώς δεν θα ήθελα μια μέρα η κόρη μου να γυρίσει και να μου πει «από πού κι ως πού με πρόβαλλες;».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα