Μην χασετε

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Δε θέλω και τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη για την απώλεια του συζύγου της που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη αλλά και για το πως προσπαθούσε να κρύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της μέσα από το χαμόγελό της.

Advertisements

 

«Το Cash οr Τrash ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που είναι σαν βάλσαμο στην ψυχή μου διότι έχοντας όλο αυτό το πρόβλημα που έφυγε ο σύζυγός μου, απασχολούμαι, θα πάω στί γυρίσματα, θα με περιποιηθούν ως γυναίκα.

 

Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Δε μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, πρέπει να το βιώσω, έχω δίπλα μου τα παιδιά μου, έχω την εκπομπή που με απασχολεί πολύ και κινειται το μυαλό μου για να μπορέσω να το ξεπεράσω.

Δεν ξεπερνιέται. Προσπαθώ όμως. Ήταν το χειρότερο που έχω περάσει. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Πάλεψα πολύ σκληρά για να μπορώ να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι μου και να βγαίνω στο γυαλί να χαμογελάω. Δε ξέρω πως το κατάφερα…
Δε θέλω και τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη… Υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος ανθρώπων που εξαρτώνται από εμένα. Εγώ, ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου το βράδυ στο δωμάτιό μου και να μη με βλέπει κανείς»

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα