Μην χασετε

Ξεσπά η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου: «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε και να κρύβονται στους διαδρόμους»

Το «άδειασμα» της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στο Πρωινό.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος, την εποχή του Alpha, συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της, επισημαίνοντας πως «νιώθω την ηθική υποχρέωση να πω ότι ήταν πολύ ευγενική, συνεργάσιμη και έκανε με μεγάλη όρεξη αυτά τα οποία της υποδείκνυα που ήταν στην ηλικία της».

 

Τότε, τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεσπώντας: «Μισό λεπτό, εγώ και ο Τάσος (Τεργιάκης) ζήσαμε εκείνη την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε και να κρύβονται στους διαδρόμους και μιλάω και για μένα. Δεν ήθελα να περνάω από το οπτικό της πεδίο κάποτε, μην τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλούμε από αυτήν την εκπομπή γιατί δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”».

Advertisements

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή να δεχτώ ότι έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε, όμως, υπήρχε μία τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες που είχαν μία πορεία 20 και 30 χρόνια στην τηλεόραση. Να τα λέμε κι αυτά! Το ότι εσύ έγινες αποδέκτης μίας καλής συμπεριφοράς, καλά κάνεις και το λες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι με όλους, αλλά ότι αυτά συνέβαιναν τότε και υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους, αυτά –επειδή πάλι θα με βρίζουν στα social media- είναι αλήθεια!».

 

«Να βγουν κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% να τα πούνε» κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Advertisements

tlife.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα