Μην χασετε

«Έφτασα 37 κιλά»: Με μπαστούνι εμφανίστηκε η Σοφία Βόσσου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια υγείας της

Η Σοφία Βόσσου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και εμφανίστηκε με μπαστούνι αφού πριν από λίγο καιρό είχε μια νέα περιπέτεια με την υγεία της.

Αφού διηγήθηκε όσα πέρασε καθώς έφτασε να ζυγίζει 37 κιλά έχοντας χάσει τη γεύση της και διατρεφόμενη παρεντερικά λόγω επιπλοκών από χειρουργείο στο στομάχι, αναφέρθηκε στο πρόσφατο ατύχημά της. Μάλιστα εμφανίστηκε με μπαστούνι στην εκπομπή.

«Πάνω που άρχισα να γίνομαι καλά, έπαιρνα και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου έχει μεγαλώσει και του φεύγουν τα τσισάκια. Γλίστρησα, έπεσα με τον ποπό μου και άκουσα ένα κρακ. ‘Επαθα συντριπτικό κάταγμα στο πόδι. Έκανα 5 ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι σε φάση αποκατάστασης. Σε ένα μήνα θα πετάξω το μπαστούνι».

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε πώς καταφέρνει να διατηρεί την αισιοδοξία της μετά από τόσες περιπέτειες υγείας.

Advertisements

«Εγώ με την πίστη μου τα κατάφερα. Του τα λέω στο τηλέφωνο, κάθε βράδυ μιλάμε (σ.σ. με τον Θεό). Υπάρχουν μωρά παιδιά που έχουν λευχαιμίες και δεν έχουν μαλλάκια και θα πω εγώ “γιατί σε μένα;”. Όχι! Θα δώσω δύναμη, θα γίνω παράδειγμα ο κόσμος να την παλεύει τη ζωή. Δεν πεθαίνουμε, παλεύουμε. Έτσι δεν έρχεται η κατάθλιψη.

 

Πέρασα από τα στάδια που πέρασε ένας ασθενής με μεγάλη ταλαιπωρία. Κάποια στιγμή από τους πόνους -έβγαινε το γαστρικό υγρό και με έκαιγε- έλεγα ότι δεν έχω ποιότητα ζωής και έψαχνα τρόπους να μη ζήσω. Το έλεγα στους φίλους μου και τους έλεγα “μη φρικάρετε, πρέπει να σας το πω, να βγει”».

Μίλησε και για τον Αντρέα Μικρούτσικο, διαβεβαιώνοντας ότι είναι πλέον καλά.

«Με τον Αντρέα είμαστε οικογένεια. Δεν μπορούσα να του σταθώ με το πόδι αλλά μιλούσαμε καθημερινά» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας πώς και διατηρεί τόσο καλή σχέση μαζί του.

Advertisements

Mίλησε όμως και για το Metoo λέγοντας ότι δεν της έτυχε. «Θα θέλαν αυτοί οι άνθρωποι να το κάνουν στο παιδί τους;».

 

 

znews.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα