Μην χασετε

Νίκος Κοκλώνης: «H Μάρα Μεϊμαρίδη έκλαιγε με το 0 της Μαρίας Μπακοδήμου. Πήρε την Κατερίνα Καινούργιου. Ένας χαμός έγινε»»

Στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Παρασκευής.

 

Ο παρουσιαστής του J2US και παραγωγός της Barking Well αναφέρθηκε στην καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Κατερίνα Καινούργιου και στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου, άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Δηλαδή τσακώνεσαι, τα ξαναβρίσκεις, άντε λίγο μετά πάλι και αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει, ότι και να λέει. Πιστεύω ότι η Κατερίνα, επειδή είναι ένας αυθόρμητος και καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν το βγάζει και στον αέρα. Όπως κάνω εγώ με τα τραγούδια και τον τρόπο μου, έτσι και εκείνη στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Advertisements

 

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για το «0» με το οποίο βαθμολόγησε η Μαρία Μπακοδήμου τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Μόλις άκουσα το 0 από την Μαρία Μπακοδήμου στην Μάρα Μεϊμαρίδη στο τελευταίο live του J2US δεν το πίστευα. Έκλαιγε η Μάρα, πήρε την Κατερίνα Καινούργιου, έβαλε στόρι, ένας χαμός έγινε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Advertisements

enimerotiko.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα