Μην χασετε

«Βιοπαλαιστής με τρία παιδιά» ο άτυχος 60χρονος που παρασύρθηκε από το πρώην μοντέλο του GNTΜ, Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο άτυχος 60χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπινου, τα ξημερώματα της Τετάρτης (12.10.2022), αφού παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του μοντέλου και πρώην νικήτριας του GNTM.

Advertisements

 

Όλα έγιναν στις 3 τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους. Το γνωστό μοντέλο του GNTΜ, κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων, όταν παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους. Η 20χρονη στη συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα αυτοκίνητα.

Η κουμπάρα του άτυχου 60χρονου

«Κατέβαινε την οδό Πιπινου, μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκαν και έγινε το μοιραίο. Ήρθα να δω το σημείο που έγινε και βλέπω με πίκρα και πόνο, το αίμα του ακόμα στην άσφαλτο. Ήταν παντρεμένος, έχει τρία εξαιρετικά παιδιά, ήταν βιοπαλεστής, αυτοδημιούργητος», λέει στο newsit.gr, η κουμπάρα του άτυχου 60χρονου.

 

Όπως μας λέει η συγγενής του, το μαγαζί του είναι 24ωρο και εκείνη την ώρα είχε παραδώσει μια παραγγελία και επέστρεφε στο κατάστημα. «Η κοπέλα που ήταν στο μαγαζί ειδοποίησε την γυναίκα του, η οποία ήταν στο σπίτι και κοιμόταν, της είπε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει και ότι είχε αφήσει και το κινητό του εκεί. Κατέβηκε η γυναίκα του, γιατί μένει εδώ κοντά και είδε τον γερανό που έπαιρνε το μηχανάκι του άντρα της, το αναγνώρισε από την πινακίδα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η γυναίκα είναι σε σοκ, στο στάδιο της άρνησης, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λέει η ίδια με δάκρυα στα μάτια και συνεχίζει: «Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, δοτικός, έξω καρδιά, πολύ καλός. Είναι ένα σοκ για την οικογένεια, μια μεγάλη απώλεια».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα