Μην χασετε

Ανοίγουν τα στόματα στην γειτονιά: «Είχε το γλοιώδες. Σε κοίταζε, πώς είναι το αρπακτικό που πάει να αρπάξει το φίδι; Ένα τέτοιο πράγμα»

Την ώρα που η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα, τα στόματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και μιλούν, για τον 53χρονο «οικογενειάρχη» που πίσω από κλειστές πόρτες φέρεται να βίαζε το μικρό κορίτσι αλλά και να το «προωθούσε» σε άλλους άνδρες.

 

Αν και αρχικά οι περισσότεροι «έπεφταν από τα σύννεφα» στην γειτονιά του Κολωνού, τώρα, υπάρχουν πλέον πολλές μαρτυρίες για ύποπτη συμπεριφορά του 53χρονου. Μία από τις γειτόνισσες, μίλησε στο newsit.gr για τα όσα εκείνη είδε, τις φορές που βρέθηκε στο μαγαζί του.

Advertisements

«Έδινε δικαιώματα, αρκετά θα έλεγα. Είχε το γλοιώδες… Η συμπεριφορά του ήταν να σου μιλήσει, να σε καλοπιάσει, να προσπαθήσει να σε προσεγγίσει… Σε κοίταζε, πώς είναι το αρπακτικό που πάει να αρπάξει το φίδι; Ένα τέτοιο πράγμα».

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση, με την μητέρα του 12χρονου κοριτσιού να συλλαμβάνεται κι εκείνη το απόγευμα της Τετάρτης, βιασμό της κόρης της και μαστροπεία.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα