Μην χασετε

Πατέρας έριξε άγpιο ξuλο σε παιδoφιλo που προσπάθησε να φιλήσει την 15χρονη κόρη του μέσα σε ασανσέρ

Ένας πατέρας χτύπησε έναν 27χρονο, όταν αντιλήφθηκε πως ο νεαρός επιτέθηκε και επιχείρησε να φιλήσει την 15χρονη κόρη του εντός του ασανσέρ, με το παιδί να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένο.

 

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το μικρό κορίτσι που βρισκόταν σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ για να κατέβει στην είσοδο όπου το περίμενε ο πατέρας του.

Ωστόσο μέσα στο ασανσέρ βρισκόταν ήδη ένας 27χρονος που τη ρώτησε που πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί. Ο δράστης φαίνεται να μιλάει στο παιδί και κάποια στιγμή να του επιτίθεται και να επιχειρεί να το φιλήσει. Το κοριτσάκι που φαίνεται πλάτη, από τις κινήσεις του και μόνο, φαίνεται τρομαγμένο.

Advertisements

 

Μόλις φτάνουν στο ισόγειο και ανοίγει η πόρτα, η μικρή βγαίνει έξω τρέχοντας όπου την βλέπει ο πατέρας της τρομοκρατημένη, με τον πατέρα στη συνέχεια να μπαίνει έξαλλος στο ασανσέρ και να χτυπά τον 27χρονο. Στη συνέχεια, ο πατέρας ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες και συνέλαβαν τον δράστη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα