Μην χασετε

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν μπορώ να ζητάω από τον άντρα μου να κάνει δουλειές στο σπίτι ενώ δουλεύει 10 ώρες καθημερινά»

“Για εμένα είναι ο ιδανικός πατέρας, ο ιδανικός σύζυγος, ο ιδανικός φίλος και σύντροφος.”

Advertisements

Η Βασιλική Ανδρίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day”, αναφερόμενη τόσο στην επαγγελματική της πορεία όσο και στην οικογένειά της.

“Σε μια παράσταση, έλαβα μια άστοχη κριτική χωρίς επιχειρήματα, απλά δηλώνοντας ότι είμαι ανεπαρκής. Έχω δεχτεί αρνητικές κριτικές για την ερμηνεία μου στην τηλεόραση και σε κάποιες περιπτώσεις είχαν δίκιο. Ως δυναμική γυναίκα, με τα χρόνια μάθαινα να μιλάω μόνο εκεί που ξέρω ότι θα ακουστώ. Απαιτώ την αμοιβή που έχω συμφωνήσει. Σε ορισμένες εργασίες έλαβα πολλά, ενώ σε άλλες τίποτα.”

Τους ανθρώπους που νομίζουν πως τα κάνουν όλα τέλεια, τους αφήνω στο παραμύθι τους. Έχω καβαλήσει το καλάμι. Έχω συμπεριφερθεί σε ανθρώπους με έπαρση, για να αντιμετωπίσω την ανοησία που βλέπω. Πολλοί με θεωρούν σνομπ», είπε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι αφύσικο να ζητάω από τον άντρα μου να κάνει δουλειές στο σπίτι, ενώ δουλεύει 10 ώρες τη μέρα. Με τον άντρα μου δεν τσακωνόμαστε. Όταν μιλάω έντονα μαζί του, η κόρη μας νομίζει ότι τσακωνόμαστε. Θαυμάζω τον άντρα μου στα πάντα. Για μένα είναι ο τέλειος πατέρας, ο τέλειος σύζυγος, ο τέλειος φίλος και σύντροφος».

Συγκινεί η Βασιλική Ανδρίτσου: «Όταν ήρθε η μικρή στον κόσμο, ήταν σαν να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της. «Ήταν σαν να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την ηλικία που έγινε μητέρα.

«Είχα μια θεατρική αποχή πέντε χρόνια. Έκανα δυο σήριαλ αλλά ήταν πολύ ρυθμιζόμενα τα γυρίσματα. Είχα αποφασίσει να λείπω όσο γίνεται λιγότερες ώρες από το παιδί μου. Όταν ήρθε η μικρή στον κόσμο, όταν την πρωτοείδα, που μου την έδειξε ο γιατρός και μου είπε να τη χαίρομαι, έμεινα, ήταν σαν να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή μου.

Η γονεϊκότητα είναι τελείως διαφορετική από τη μητρότητα. Η ψυχική και συναισθηματική του φροντίδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η αγκαλιά, η αγάπη, η ειλικρίνεια, το να μη θεωρείς ότι το παιδί σου είναι κτήμα σου και πρέπει να κάνει ό,τι του πεις για να μη σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, δεν πάει έτσι.

Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα. Αναλόγως την ηλικία του πρέπει να συμπεριφέρεσαι κι εσύ ανάλογα και πρέπει να το ακούς. Εγώ έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από την κόρη μου για τον χαρακτήρα μου, και για τον κόσμο. Βλέπει τη ζωή με άλλη ματιά. Άλλαξαν τα πάντα από τότε που γεννήθηκε.

Advertisements

Η υπομονή που δεν ήταν το φόρτε μου, αλλά μαθαίνω κάθε μέρα να κάνω όλο και περισσότερη, προσπαθώ να διαχειρίζομαι τα πράγματα, να δίνω ανάσες και να λέω “μη το σχολιάσω τώρα αυτό”. Να ζητάς συγγνώμη από το παιδί σου είναι πολύ σημαντικό, να παραδέχεσαι τα λάθη σου είναι επίσης σημαντικό» ανέφερε αρχικά η Βασιλική Ανδρίτσου.

«Η σχέση με τον σύζυγό μου έγινε καλύτερη, έγινε δέσιμο. Είμαστε και πολλά χρόνια μαζί. Ήταν αυτό που θέλαμε. Η κόρη μου είναι πολύ τσαούσα από πολύ μικρή. Θυμάμαι όταν ήταν τριών χρονών και γύρισε και μου είπε, “θέλω να μείνω λίγο μόνη μου” και πήγε στο δωμάτιό της και έκλεισε την πόρτα» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Τέλος, για την ηλικία της και τη σχέση που έχει με τον χρόνο, η Βασιλική Ανδρίτσου δήλωσε, «Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι 51 ετών και είμαι έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή. Δε θα άλλαζα τίποτα από τη ζωή μου γιατί θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν στο να φτάσω 51 ετών και να είμαι αυτό που είμαι, έτσι όπως είμαι και νιώθω υπέροχα..

Αν οι γυναίκες αποφασίσουμε ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλες αυτές τις ανοησίες που μας κάνουν να φοβόμαστε να γεράσουμε, να αγαπήσουμε, να γεννήσουμε, να φοβόμαστε να μην παντρευτούμε… Δηλαδή, όταν οι γυναίκες φοβόμαστε να γεράσουμε και αρχίσουμε τα διάφορα για να μη γεράσουμε…μη σε πιάνει μανία…. Η υπερβολή σε όλα είναι που δε μου αρέσει, δεν πειράζει να φανούν και δυο ρυτίδες, ούτε αν ασπρίσουν τα μαλλιά σου»

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα