Μην χασετε

Χάρης Ακριτίδης: «Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώpουχά μου»

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, την εμπειρία της γνωριμίας τους, τον γάμο τους και τη συμβίωσή τους.

Advertisements

“Πέρασα μεγάλη θλίψη με τον χαμό του Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης δεν εγκαταλείπεται ποτέ, θα ζει πάντα στις καρδιές μας. Από μικρή ηλικία άρχισα να εργάζομαι σε συνεργείο αυτοκινήτων και δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο. Στο σχολείο με θεωρούσαν χαζό, δεν έχω τις δεξιότητες να γράφω ή να διαβάζω, είμαι δυσλεκτικός.”

Στα 17 μου άνοιξα το πρώτο μου συνεργείο αυτοκινήτων. Γνώρισα τη σύζυγό μου στα 13 της κι εγώ ήμουν 16. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 17 και 20. Η σύζυγός μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Δεν κάνω τίποτα μόνος μου, ούτε καν ντους. Η γυναίκα μου με κάνει μπάνιο και μου φοράει τα εσώρουχά μου», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συμβίωση δύο αντρών. Εκεί που με βρίσκει αντίθετο είναι στο θέμα του παιδιού. Η μεγαλύτερη λέξη του κόσμου είναι η “μάνα”. Όταν έχασα τον πατέρα μου, έφτασα μέχρι το Δαφνί, φορούσα τα ρούχα του. Η γυναίκα μου δεν υπέγραψε για να μπω».

 

Κλείνοντας, ο Χάρης Ακριτίδης ανέφερε: «Πέρασα οκτώ χρόνια πολύ δύσκολο, ήταν ένας αγώνας μετ’ εμποδίων. Η κόρη μου χειρουργήθηκε στο στήθος, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Ο γιος μου είχε τροχαίο ατύχημα. Ο γιος μου κόλλησε σταφυλόκοκκο και έκανε δύο χειρουργεία στην καρδιά».

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα