Μην χασετε

Μπέσυ Μάλφα: «Αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο, που νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει»

Σε συνέντευξή της η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τους γονείς της, την οικογένειά της, τα οικονομικά και την παράσταση “Ελέφας”.

Advertisements

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι οι γονείς της της έδιναν απλόχερα αγάπη και ήταν πολύ ανοιχτά μυαλά. Ο πατέρας της ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και η μητέρα της ήταν ζωγράφος. Οι γονείς της θυσίασαν πολλά για να την και τον αδελφό της να σπουδάσουν, και ακόμη φυλάει τους πίνακες της μητέρας της. Εκφράζει την επιθυμία να τους εκθέσει στο μέλλον.

Για την προσβολή, η Μπέσσυ Μάλφα επεσήμανε «την προσβολή την αντιμετωπίζω με ευθύτητα. Εάν μου πουν “σε ξέρω, είσαι η γυναίκα του Φατσέα”, λέω “συγγνώμη, είστε και κυρία, δεν είμαι γυναίκα κανενός”. Στο “γυναίκα Φατσέα” απαντώ “ονομάζομαι Μπέσσυ Μάλφα, ο σύζυγος μου είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης”. Το 2023 κανένας δεν ανήκει σε κανέναν, είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες που πρέπει να παλεύουμε για το κοινό καλό».

Η Μπέσσυ Μάλφα κυνήγησε πρώτη τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Όσον αφορά την οικογένειά της, σημείωσε «είμαι οπαδός της άποψης ότι τα παιδιά δεν μας ανήκουν. Δεν είμαστε ικανοί να δίνουμε μαθήματα ο ένας στον άλλο. Ο Γεράσιμος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ήμασταν έξυπνοι στο να συναντηθούμε. Ερωτεύτηκα τα πάντα στον Γεράσιμο, γιατί το μυαλό κάνει και το έξω, το έξω κάνει και το μέσα πολλές φορές. Οι όμορφοι άνθρωποι δεν πρέπει να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους και να αισθάνονται λίγοι, ούτε να γίνεται το ανάποδο, οι άνθρωποι είναι όμορφα όντα. Φυσικά και ο Γεράσιμος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, αλλά αυτό δεν συνέβη με το που τον γνώρισα. Απλά είπα “μου αρέσει πάρα πολύ”. Κυνηγήσαμε ο ένας τον άλλο. Δεν ήταν εύκολος ο Γεράσιμος, δεν έγινε αμέσως η σχέση, είχαμε αντιστάσεις. Στις αντιστάσεις του Γεράσιμου αισθάνθηκα ότι δεν θα προχωρήσουμε, το άφησα λοιπόν και τότε εκείνος με κυνήγησε».

Η Μπέσυ Μάλφα τόνισε ότι “όταν γέννας παιδιά, μαθαίνεις να έχεις υπομονή” και όπως ανέφερε, είχε ενημερωθεί νωρίς από τον γυναικολόγο της για την επιλόχειο κατάθλιψη και όταν ένιωθε πως της «χτυπούσε» την πόρτα, έλεγε στον εαυτό της να χαλαρώσει.

Ποια θα ήταν η αντίδραση της Μπέσσυς Μάλφα στην απιστία

Σχετικά με την απιστία, τόνισε ότι «δεν ξέρω πλέον πως θα αντιδρούσα σε μία απιστία, είμαι μεγάλη, παίρνω τη ζωή έτσι όπως είναι τώρα. Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που αγάπησα. Τον αγαπώ τόσο πολύ τον Γεράσιμο, που νομίζω ότι η απιστία δεν με νοιάζει, δεν είναι αυτό που θα καθορίσει τη σχέση μου μαζί του πλέον».

Για την τηλεόραση, είπε «στις δυσκολίες πίστευα ότι κάτι θα βρούμε, ό,τι κι αν ήταν αυτό. Όταν έχεις παιδιά φυσικά και θα πάω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, δεν θα το παίξω καλλιτέχνης. Δεν έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, δεν έκανα πολλά σίριαλ, απλά τα δείχνουν συνέχεια. Ήμουν νέα ηθοποιός, δεν έπαιρνα εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω γιατί δεν είμαι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, κάποιες προτάσεις που ήρθαν για γκεστ εμφανίσεις τις αποδέχτηκα».

Αναφερόμενη στα παιδιά της, δήλωσε ότι “ήταν αυτονόητο στο σπίτι ότι έγραφαν και μάλιστα και στα αγγλικά”, αλλά η ίδια δεν σκεφτόταν ότι είχαν ταλέντο και θεωρούσε πως ήταν ο τρόπος έκφρασής τους.

Οι κόρες της έχουν γίνει γνωστές ως «Σκιαδαρέσσες», ενώ ο γιος της, Γιάγκος, ανήκει στον κόσμο των μαθηματικών και θέλει να γίνει μηχανικός αεροδιαστήματος.

Advertisements

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ελέφας» του Κώστα Μποσταντζόγλου, στην σκηνή «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη και κατέληξε ότι «το έργο είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας, μία ελληνική οικογένεια στην επαρχία. Ο άντρας της ιστορίας είναι ομοφοβικός, ρατσιστής και κακοποιητής. Ο κολλητός του άντρα μου είναι παντρεμένος με την ανιψιά μου, που τα έχει και με τον άντρα μου, μένει έγκυος απ’ αυτόν, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στον ρόλο μου. Την ηρωίδα μου την είδα σαν μία Ελλάδα κακοποιημένη, σαν μία μάνα που δεν έγινε ποτέ μάνα, ενώ αυτό που πραγματικά θέλει είναι η ελευθέρια της. Το έργο είναι κωμωδία και ένας καλός τρόπος να σκεφτεί ο θεατής να αποτινάξει από πάνω του πράγματα, βλέποντας το φριχτό από την κωμική του πλευρά».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα