Μην χασετε

Η σuγκλονιστική συνέντευξη της Έλενας Γκρέκου: «Πέθανε λίγες μέρες πριν από τον γάμο μας»

Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, αποκαλύπτοντας ότι ο σύντροφός της πέθανε λίγο πριν τον γάμο τους.

Advertisements

“Η Έλενα Γκρέκου μοιράστηκε την εμπειρία της λέγοντας: «Κλείστηκα πολύ στο σπίτι τα τελευταία χρόνια και δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε με τη δουλειά για να βγάλω μια δισκογραφία, ούτε να βγαίνω έξω… Κόντεψα να παρεξηγηθώ πολλές φορές από φίλους στη δουλειά. Έπρεπε να ξυπνάω τον Χάρη στις 7 το πρωί. Δεν μπορούσα να ξενυχτήσω, δεν μπορούσα να πάω σε πάρτι που ίσως θα ήθελα να παραβρεθώ».

«Τώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια μπόρεσα να κάνω ξανά πράγματα για τη δουλειά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Έλενα Γκρέκου περιέγραψε: «Είχα περάσει στο ΚΘΒΕ αλλά ήρθα πολύ νωρίς στην Αθήνα, οπότε σταμάτησα εκεί τις σπουδές μου και τις συνέχισα μετά από χρόνια στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου, στη Μέλισσα. Μπήκα εκεί ίσως για να βρω τον εαυτό μου και με βοήθησε πάρα πολύ».

Παράλληλα, η Έλενα Γκρέκου εξομολογήθηκε: «Ήταν τότε που έχασα τον σύντροφό μου από ένα ατυχές περιστατικό, λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι αυτό που λέμε: έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό και μάλιστα για δεύτερη-τρίτη φορά στη ζωή μου».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα