Μην χασετε

Κατερίνα Λέχου: «Ενώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, εκείνη μου έλεγε να χαρώ τη δυστυχία μου»

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται». Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στη σειρά εποχής “Η Μάγισσα”, μίλησε για την μακρόχρονη πορεία της.

Advertisements

«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο»

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός στη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχαν περιόδοι στη ζωή της κατά τις οποίες, αν και η επαγγελματική της πορεία ήταν πλήρως επιτυχημένη, το ίδιο δεν ίσχυε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν πειράζει. Μου είχε πει η θεία μου που είναι και μέντοράς μου, μια φορά που ήμουν πολύ στενοχωρημένη και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι μου με τίποτα. Μου είπε “χαίρου”, να χαρώ δηλαδή τη δυστυχία μου, γιατί και αυτό έχει την ομορφιά του», παραδέχεται η Κατερίνα Λέχου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα