Μην χασετε

«Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου»: Η απάντηση του Τάσου Μπουγά μετά τον σάλο για την Πασχαλινή διαφήμιση

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, για το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που έκανε διασκευή στη σχετική διαφήμιση των Jumbo.

 

Το τραγούδι που έκανε διασκευή, αρχικά είχε ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο «πλανητάρχης», αναφέρθηκε στο τραγούδι που διασκευάστηκε για τις ανάγκες της διαφήμισης, με αρνιά και κοκορέτσια, και την ενόχληση της τραγουδίστριας.

Advertisements

Ο Τάσος Μπουγάς είπε αρχικά: «Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ”πακέτα”».

 

Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει με την Νατάσα Θεοδωρίδου και απάντησε: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Την παραδέχομαι σαν τραγουδίστρια, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω μαζί της. Να ρωτήσω εγώ την Νατάσα αν θα πω το τραγούδι; Δεν έχει καμία σχέση».

 

Advertisements

 

Και συμπλήρωσε ο Τάσος Μπουγάς σχετικά με τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου που είπε ότι είναι στενοχωρημένη«Το πρόβλημα είναι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εγώ επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα γιατί είχε ξεχαστεί και δεν το έλεγαν σε κανένα μαγαζί και δεν ξέρω αν το έλεγε και η ίδια».

«Θα δούλευα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα. Είμαι εκτελεστής τραγουδιών, αυτό λένε και τα συμβόλαια που κάνω», είπε.

Καταλήγοντας, όταν ρωτήθηκε ο Τάσος Μπουγάς αν θα έκανε ξανά διαφημιστικό για την γνωστό κατάστημα παιχνιδιών απάντησε χαρακτηριστικά «why not?».

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα