Μην χασετε

Παντρεύονται στην Αίγινα ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού Κοζάρη – Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφος του, Μαριλού, είναι έγκυος.

 

Η Μαριλού Κοζάρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, όπου φαίνεται πως ταξίδευαν για Λονδίνο ή σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης.

Το ζευγάρι μάλιστα ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Advertisements

 

Πιο συγκεκριμένα, η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Μπαμ”  και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη, που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία Σταυρούλα Κοζάρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας, το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα».

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2022, μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή από την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα