Έχεις διαβάσει ξανά και ξανά τι πρέπει να κάνεις. Ξέρεις τι πρέπει να ΜΗΝ κάνεις όμως;

Advertisements

Εάν πάρουμε ως δεδομένο πως οι λέξεις έχουν δύναμη, η αυτοποίθηση συμβολίζει μία έννοια που ταυτίζεται με τη πληρότητα, την αυτοεκτίμηση και την εσωτερική δύναμη. Αν και λέξη, η αυτοπεποίθηση φαίνεται να είναι το κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών αυτών που απολαμβάνουν την ζωή, αγαπούν τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν τις αδυναμίες και τα δυνατά τους σημεία χωρίς να πανικοβάλλονται γιατί “δεν είναι τέλειες”. Παρά το γεγονός πως διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε άρθρα σχετικά με την ενίσχυσή της, φαίνεται πως κάπου στον δρόμο χανόμαστε. Τι κάνουμε λάθος; Μήπως δεν προσπαθούμε αρκετά; Γιατί αμφιβάλλουμε τόσο πολύ για εμάς;

Στα επόμενα “κλικ” συγκεντρώσαμε τις κινήσεις που δεν κάνει ποτέ μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, γιατί πολλές φορές έχεις όλη την διάθεση να προσπαθήσεις, αλλά προσπαθείς με λάθος τρόπο!

1. Δεν αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους

115467-14

Advertisements

Δεν θα τις ακούσεις να έχουν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες για τις αποφάσεις τους. Ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Μπορεί χρειαστεί καιρός ώστε να οδηγηθούν σε μία απόφαση, αλλά εάν οδηγηθούν δεν κοιτάνε ποτέ πίσω.