Μην χασετε

Θες ευτυχισμένη σχέση; Τα 11 πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (ποτέ!) να κάνετε για να είστε ευτυχισμένο ζευγάρι

11 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ τα ευτυχισμένα ζευγάρια και οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις.

Η ευτυχία σε μία σχέση χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλή τύχη. Χρειάζεται μια συνειδητή καθημερινή προσπάθεια ώστε, τελικά, οι συνήθειες που διατηρούν μια ευτυχισμένη σχέση υγιή να συμβαίνουν αυθόρμητα. Ακούγεται απλό, αλλά αυτό από μόνο του είναι ίσως η καλύτερη συμβουλή για μια επιτυχημένη, καλή και ευτυχισμένη σχέση.

Κι αν έπρεπε να μιλήσουμε γενικότερα για εκείνες τις συνήθειες – μυστικά για ευτυχισμένη σχέση, τότε θα εστιάζαμε σε 11 πράγματα. Δηλαδή:

1. Δεν διαμαρτύρονται για τη σχέση τους στους φίλους ή στους συγγενείς

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια γνωρίζουν πως είναι καλύτερο να αφήνουν τους άλλους έξω από τη σχέση τους. Μιλούν απευθείας ο ένας στον άλλο αν προκύψει κάποιο θέμα αντί να συμβουλεύονται άλλους που συχνά μπορεί να βγάλουν μια αρνητικότητα που θα μπορούσε να βλάψει τη σχέση. Δεν είναι καθόλου κακό να έχεις μια γυναικοπαρέα, αλλά μην τη χρησιμοποιείς για να γκρινιάζεις για τον σύντροφό σου.

Advertisements

secrets-eutyxismeni-sxesi-2

2. Δεν συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια αποδέχονται και αγαπούν τον άλλον όπως είναι. Γνωρίζουν πως η σύγκριση με άλλους είναι μη ρεαλιστική (και άδικη) και θα τους κάνει να νιώθουν ανασφαλείς για το γάμο τους. Αν περνάτε χρόνο με άλλα ζευγάρια και βλέπετε κάποια χαρακτηριστικά που «ζηλεύετε», μη χάσετε την εμπιστοσύνη σας και μην αμφισβητείτε την επιλογή σας.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα