Μην χασετε

Tα 16 σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνδρας είναι ερωτευμένος μαζί σου

Οι άνδρες δεν είναι από τα όντα που εκδηλώνονται εύκολα, όσο απλοί και αν λένε πως είναι!

Παρακάτω θα δείτε τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος!

1. Οπτική επαφή

Οι περισσότεροι άντρες όταν δεν ενδιαφέρονται για κάτι/κάποιον, κοιτούν αλλού. Αν βρεθείς να κοιτάζεις έναν άντρα για αρκετό καιρό θα συνειδητοποιήσεις πως όταν αρχίσει να αποφεύγει οπτική επαφή μαζί σου, τότε έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν ο αγαπημένος σου όμως σε κοιτάζει σχέδον πάντα στα μάτια τότε έχεις ήδη ένα σιγουράκι για το τι νιώθει για σένα.

2. Ουσιώδες ενδιαφέρον

Αν ο καλός σου προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα ρωτώντας για σένα, τις επιθυμίες, τα όνειρα και τα μυστικά σου, προφανώς και τον ενδιαφέρεις. Κανείς δεν προσπαθεί να εμβαθύνει τη γνωριμία του με κάποιον αν του είναι αδιάφορος.

Advertisements

3. Αγκαλιές

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, δεν είναι όλοι αγκαλίτσες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αν δεν σε αγκαλιάζει συνέχεια δεν σε θέλει. Γενικότερα οι άντρες όμως τείνουν να γίνονται πιο τρυφεροί και διαχυτικοί με κάποια που συνδέονται συναισθηματικά.

4. Σωματική επαφή

Παλιό και απόλυτα έγκυρο στοιχείο για το αν ο άλλος ελκύεται από σένα: επιδιώκει συχνά σωματική επαφή μαζί σου σε ανύποπτες στιγμές. Ένα άγγιγμα στο πίσω μέρος του λαιμού, στον καρπό του χεριού ή τα μαλλιά είναι πολλά περισσότερα από τυχαία αγγίγματα. Είναι κινήσεις που φανερώνουν ότι επιδιώκει μαζί σου μεγαλύτερη οικειότητα. Μάντεψε γιατί.

5. Σε γνωρίζει στους φίλους του

Ένας ερωτευμένος άντρας δεν φοβάται να γνωρίσει την κοπέλα του στους φίλους του, γιατί ανεξάρτητα με την γνώμη που θα σχηματίσουν για εκείνη, το πιο σημαντικό είναι το πώς την βλέπει εκείνος. Μη σε αγχώνει λοιπόν τόσο πολύ αν θα σε συμπαθήσουν, αρκεί που είσαι σημαντική για εκείνον.

6. Σε γνωρίζει στην οικογένειά του

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω και πολλά. Αν το να σε γνωρίσουν οι φίλοι του είναι μια φορά σημαντικό για εκείνον, φαντάσου να θέλει να σε γνωρίσει η οικογένειά του. Σοβαρά τώρα; Ακόμα διαβάζεις;

Advertisements

7. Σου στέλνει συχνά μηνύματα

Μη μου πεις ότι δε σου έχει τύχει άντρας που παρακάλαγες να αξιωθεί να σηκώσει το κινητό του ή να σου στείλει ένα μήνυμα γιατί δε θα το πιστέψω. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν καλή σχέση με το κινητό τους, με την έννοια ότι ο φ-χ-ψ τύπος θα σε πάρει βεβαίως τηλέφωνο αλλά δε θα σου στείλει απαραίτητα και μήνυμα το βράδυ για να χαρείς το πρωί που θα το δεις ή θα σου αφήσει μήνυμα ενώ είσαι στη δουλειά για να δεις ότι του έλειψες ή ότι σε σκεφτόταν. Αν το γλυκό σου αγόρι τα κάνει όλα αυτά, είσαι τυχερή και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί διαβάζεις αυτή τη λίστα…!

8. Σε κάνει να γελάς

Εκείνος που σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου και να νιώθεις ξεχωριστή, μάλλον είναι εκείνος που θα βρεθεί και δίπλα σου στην εκκλησία κάποτε. Όταν κάποιος κάνει αυτοσκοπό του το να σε κάνει ευτυχισμένη, δε θα έπρεπε να το παίρνεις ελαφρά.

9. Σου αφιερώνει χρόνο

Εδώ κολλάει το «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια». Ξέρεις πολλούς που θα σπαταλούσαν το χρόνο τους σε κάποια που δε τους ενδιαφέρει; Προφανώς για να επιδιώκει να περάσει χρόνο μαζί σου, είσαι σημαντική για εκείνον.

10. Ζηλεύει λίγο

Αρχικά μην συγχέεις την αρρωστημένη παθολογική ζήλια με το ενδιαφέρον. Όταν κάποιος σε θέλει πολύ, είναι λογικό να ζηλέψει λίγο σε κάποιες περιπτώσεις βλέποντας άλλους να διεκδικούν το ενδιαφέρον σου. Άλλο αυτό όμως κι άλλο η ζήλια που προκύπτει από ανασφάλεια ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Το λίγο είναι κολακευτικό και αποδεκτό, το πολύ πιεστικό και απαράδεκτο.

11. Κάνει μελλοντικά σχέδια μαζί σου

Εντάξει, νομίζω πως είναι επίσης προφανές ότι συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον, ή συζητήσεις για το δικό του μέλλον έχοντας και εσένα στην εικόνα φανερώνουν πως το αγόρι την έχει πατήσει μαζί σου άσχημα. Αν προγραμματίζει έστω και την επόμενη εβδομάδα μαζί σου, να είσαι σίγουρη ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον.

Advertisements

12. Συμβιβάζεται

Οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί είναι δείγμα μιας υγιούς σχέσης και αναμφισβήτη ένδειξη για το πόσο σε αγαπάει κάποιος. Όταν γίνεσαι πιο σημαντική από τον εγωισμό του, τότε δε χωράει αμφιβολία για το πώς νιώθει για σένα, γι’ αυτό κοίταξε να το εκτιμήσεις κι όχι να το εκμεταλλευτείς.

13. Είναι προστατευτικός

Ό, τι αγαπάμε το προσέχουμε. Θυμήσου την αγαπημένη σου barbie πώς την προστάτευες με νύχια και με δόντια από το μικρότερο/μεγαλύτερο αδελφάκι/φίλη/ξαδέρφη σου. Το ίδιο ισχύει για τους αγαπημένους ή τις σχέσεις μας. Χρειάζεται να πω κι άλλα;

14. Δεν μπορεί να σου κρατήσει μούτρα

Επιστημονικά ίσως δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλά είναι κανόνας ότι αν ο άλλος δεν μπορεί να σου κρατήσει κακία για πάνω από 1-2 ώρες το-πολύ, τότε είναι σίγουρα έρωτας! Τείνουμε να συγχωρούμε πιο εύκολα τα αγαπημένα μας πρόσωπα επαναφέροντας πολύ πιο σύντομα την ηρεμία στη σχέση μας μαζί τους.

15. Υπολογίζει τη γνώμη σου

Αν υπολογίζει και ζητάει διαρκώς την γνώμη σου, αυτό σημαίνει πως σε υπολογίζει γενικότερα σαν άτομο. Μικρή κίνηση, μεγάλη σημασία.

16. Σου το λέει

Αν ο καλός σου, σου λέει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου ή πόσο σε αγαπάει κι εσύ διαβάζεις αυτό το κείμενο, τότε μάλλον μας δουλεύεις, μου φαίνεται. Οι άντρες δε συνηθίζουν να εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους κι αυτό σημαίνει ότι όταν τελικά αποφασίσει να στο πει, τότε το εννοεί πραγματικά και δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις. Αν πάλι νιώθεις εκείνο το καταραμένο τσίμπημα της αμφιβολίας στο στομάχι που σου λέει ότι το «σ’αγαπώ» το έχει για καραμέλα, δεν έχεις παρά να σκεφτείς αν αυτά που λέει συνάδουν με αυτά που κάνει. Από το 1 ως το 15.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα